Hogy vásároltok a még meg nem született babónak ruhákat? Még a 21.hétben járok de nagyon sokan már most beszerzik... de ugye félek, hogy túl nagyok vagy túl kicsik lesznek. Ti hogy kezdtetek neki??
Figyelt kérdés
Még első baba így nagyon izgulok..2020. aug. 24. 06:54
21/27 anonim válasza:
Ismerősi körben szinte mindenkinek kellett az 50-es ruha. Nem kell belőle betárazni, de 3-4 rugi+body nem elfér a szekrényben?
22/27 anonim válasza:
18 Én nem erre a privát veszekedésre válaszoltam, mert az nem érdekel, hülyeség ezen vitázni. Ha 50 ft lett volna egy body, akkor vettem volna, én nagyjából így emlékszem: pepco: minimum 500, h m: 1000, brendon 1000-1500 darabja.
23/27 anonim válasza:
A Sinsay-ről és a H&M-ből rendeltem 56-os ruhákat. Kaptam egy csomó újat is a rokonoktól ki merre já mindig hoz egy ruhát nekünk. 😊 Én egy hónapja vettem meg a ruhákat. Most vagyok 35 hetes. Én sem mertem megvenni de most már csak ideje volt. Az első gyerek lány ő pedig fiú. Mindenből új kellett. Egyenlőre nem vettem valami sok ruhát. Kb 15 rugim van meg bodym, nadrágok és pulcsik. Hamar kinövi úgyis.
24/27 anonim válasza:
Én apránként vettem Lidl Lupilu, h&m, Zara, pepco, f&f szülés előtt, akciosan
érdemes 1-2 picit is, ha találsz, mert nálunk mini babám lett (49 cm) és a férjemnek kellett venni ruhákat, de kB sehol sem volt 56os akkor...
Egyebken a fent említett márkák kozott óriási méret különbség is van. Pl pepco a legkisebb és Lidl a legnagyobb ugyanazon méret esetében
Mióta megvan a lányom, már úgy csinálom, hogy veszek egy nagy csomag használtat itthonra, h&mes Facebook csoportban, vagy market placen, és pár szép, új ruhát leárazáskor, ha megyünk valahova
25/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Akkor azért lassacskán csak veszek pár cuki bodyt.
2020. aug. 24. 16:57
26/27 anonim válasza:
honan vásároltál kérdező ruhákat,babádnak?
27/27 A kérdező kommentje:
kik,sinsay,h&m es pepco. 52-68ig bevasaroltam vegyesen
2021. okt. 6. 06:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!