Tenyleg nagyok az ikerbabaim?
Tegnap voltam 22 hetes uh-on. Az egyik babam kisfiu a masik kislany. A kisfiu 530 gramm , a kislany 470 gramm.
Az orvosom nem mondott semmit bar ilyenkor a korhazban van az uh es utana egy hettel megyek a rendelojebe ahol megbeszeljuk az uh eredmenyt, a kerdeseimet es meg szokott vizsgalni. Tegnap csak annyit mondott,hogy "hat nem kicsik". A vedonom szerint viszont egyenesen nagyok ahoz kepest,hogy ikrek.
Mar van 2 kisfiam mindketto 4 kg-val szuletett.
A leleten, amit remélhetőleg kaptál, szokott lenni a mért adatok alapján kalkulált terhességi kor. Ilyet én a kórházi UH-k után is kaptam. Nyilván te magad is meg tudod állapítani, hogy ezek a számított terhességi korodhoz képest mennyivel térnek el. Ha nem kaptál ilyet, akkor lehet, hogy a dokid majd a magánrendelésen adja oda?
Egyébként attól ne félj, hogy túl nagyok lesznek, mert általában a 3. harmadban az ikrek fejlődése már egy kicsit elmarad a szóló babákhoz képest, ilyenkor viszont még simán el tudja látni a szervezeted az ő szükségleteiket, nem olyan nagy csoda az, hogy ilyenkor még az egyke babák ütemében fejlődnek.
De most annyira elgondolkodtam, elő fogom bányászni a leleteimet, megnézem, nekem mekkorák voltak ilyenkor.
Koszonom a valaszokat! :)
igen, van a papiromon mért adatok alapján kalkulált terhességi kor. Ezek szerint 22+2 hetes es amugy tegnap naptar szerint is ennyi voltam.
Vilcsi anyuja:
Csaszarral vagy termeszetes uton szultel? Inditottak a szulest vagy magatol indult meg?
Koszonom ha valaszolsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!