Tudom hogy nagyok sok ilyen buta kérdés van. Tapasztalatokat várnék ez ügyben?
Figyelt kérdés
NEm nyugtatni szeretném magam mert rossz ember vagyok így is de 11 hetesen tettem le végleg a cigit.addig egy-két szál elment.Aki volt így nagyon sokat károsodott a baba?volt ami nem fejlődött ki?2014. ápr. 23. 14:04
1/3 anonim válasza:
Szerintem úgysem büszkélkedik itt el senki ilyesmivel. Majd hozzák az ellenpéldát, de azt senki se fogja beismerni, ha netalán miatta lett valami baja a gyereknek. Előbb fogja a szmogra, meg másokra, mint magára.
2/3 anonim válasza:
Első vagyok, amúgy annyiban tudok "segíteni", hogy mi 3-an vagyunk tesók, és mivel apám láncdohányos, ezért anyám passzívan szívta (meg mi is) a cigifüstöt.
Egyik tesóm láncdohányos lett és műteni kellett a torkát, másik asztmás. Nekem eddig még semmi bajom.
3/3 anonim válasza:
Megint én, bocs, csak mindig eszembe jut valami :D
Az a tesóm aki cigis lett és műtötték a torkát koraszülött lett (kimaradt a lényeg) 2 kiló felett volt kicsivel.
Más nincs eskü. (én még késtem is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!