Hogy vásároltok a még meg nem született babónak ruhákat? Még a 21.hétben járok de nagyon sokan már most beszerzik... de ugye félek, hogy túl nagyok vagy túl kicsik lesznek. Ti hogy kezdtetek neki??
Én a ruhavásárlást hagytam legutoljára.
A nemét sem akartuk tudni, így unisex ruhákat vásároltunk, a 34. héten.
56-62-es ruhákból vettem 4-4 szettet, mindenből. (Body, hosszú-rövid, rugadalózó, ujjas-ujjatlan, 1 kiskabát stb.)
50 cm-el született, így mire hazajöttünk a kórházból, másnapra, odaért a H&M-es rendelésem a megfelelő méretből kiegészítésként, plusz pár nagyobb mérettel.
Illetve, addig, Apa is beszerzett még pár aranyos rugit és bodyt.
Én, nem használok használt ruhát, sem a gyerekemnél sem magamnál, így nálunk ez nem volt opció.
Bőven el voltunk látva ruhával időben.
Turiban.
Nem pusztítom a környezetet még jobban újonnan vásárolt ruhákkal, hogy aztán a gyerekemnek màr semmi ne jussom 20 év múlva.
Nekem mindenki azt mondta első babánál, hogy ne vegyek 50-est, mert minek.
3470-nel es 50 cm-rel szuletett, majdnem egy honapig hordott 50-es ruhákat úgy, hogy mosipelust hasznaltunk, ami nagyobb batyut ad.
Rajta borzasztoan logtak az 56-os ruhák ujszulottkent.
Mivel extra bukos volt, volt, hogy napi 3-4 szett is elment. Par darabot még vennie kellett a ferjemnek, hogy mindig legyen tiszta.
Egyebkent fillérekért lehet venni turiban es babas csoportokban is nehanyszor hasznalt vagy teljesen uj rucikat. Ha tul kicsit veszel, max eladod.
Most a masodik lanyunkat varjuk, elraktam az elso lanyunk ruhait, de azert veszek majd meg parat neki is,
28 hetes vagyok. Szerencsere a szezon is ugyanaz, elso lanyunk decemberi, a mostani novemberi lesz. 50-eseket mindenkepp veszek, mert teljesen szetbukta az elso lanyunk azt a par darabot, ami volt neki. :)
7, ez érdekes. 50-es ruhák 50 centiig és/vagy 3,4 kg-ig ajánlottak. Nem is jött rá a kapott 50-es egyik gyerekemre se.
Egyikük 3300 g és 49 centi, másik 3430 és 52 cm volt. Mindketten 56-ossal indítottak mosipelus nélkül és összvissz 1 hónapig hordták. (Egyébként később egyikükkel moshatóztunk, tudom mekkora puttony, így még kevésbé hihető számomra).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!