Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy vásároltok a még meg nem...

Hogy vásároltok a még meg nem született babónak ruhákat? Még a 21.hétben járok de nagyon sokan már most beszerzik... de ugye félek, hogy túl nagyok vagy túl kicsik lesznek. Ti hogy kezdtetek neki??

Figyelt kérdés
Még első baba így nagyon izgulok..

2020. aug. 24. 06:54
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
28%
9, akkor biztos kitalaltam... :D
2020. aug. 24. 09:37
 12/27 anonim ***** válasza:
45%
11, mérhették rosszul is a gyereket. Van ahol hajlattól hajlatig mérik, nem kinyújtott lábbal "kifeszítve" és így 5-6 centivel is nagyobbnak mérik.
2020. aug. 24. 09:49
 13/27 anonim ***** válasza:
67%
Hát nekem is 50 centivel született a fiam és kisebb súllyal. Kicsi volt rá az 50es
2020. aug. 24. 09:52
 14/27 anonim ***** válasza:
59%

12!

Most miért akarod te jobban tudni, hogy egy édesanyának mekkora volt a babája és, hogy milyen ruhákat hordott?

Had tudja már ő jobban!

Hihetetlen, hogy mibe bele tudtok kötni! 🙉

2020. aug. 24. 09:52
 15/27 anonim ***** válasza:
62%

14, csak azért hogy ne vezesse félre a kérdezőt! ;)

Időre született átlagos gyereknél nem lehet mellélőni az 56-ossal.

Kisebb jellemzően csak akkor kell, ha koraszülött.

2020. aug. 24. 10:05
 16/27 anonim ***** válasza:
68%

Nincs igazad.

Előfordul, hogy kisebb egy baba az átlagnál, főleg, ha olyan a genetikája is. De ezt, nyilván az anya, vagy az utolsó uh alapján, mindenki mérlegelni tudja.

A lányom is időre született, 50 cm volt, de kisebb súlyú, mint az uh-on becsülték, 2800g volt. (3500-ra becsülték)

Az 56-os ruha hatalmas volt rá.

De még az 1es pelus is. Dm-es XS-es volt rá megfelelő méret csak.

Attól, hogy neked más a tapasztalatod, előfordul, hogy vannak kivételek. Ezt el kellene tudni fogadni. 😉

2020. aug. 24. 10:11
 17/27 anonim ***** válasza:
49%
Igen, van kicsi baba, de nyugodtan rá lehet adni az 56-os méretet, kicsit lóg rajta, úgysem látja senki az első két hétben, én nem táraznék be 50-esböl, mert teljesen felesleges, vettünk kb. 3 darab 50-es cuccot, miután megszületett, hogy tudjak benne gyönyörködni, hogy passzol rá.
2020. aug. 24. 10:17
 18/27 anonim ***** válasza:
78%

Senki sem mondta, hogy a Kérdező tárazzon be 50-es ruciból.

De azért, egy anyát sem kéne szinte meghazudtolni, mert leírta a saját tapasztalatát.

No mindegy! Kár erre több szót pazarolni! Kellemes napot!

2020. aug. 24. 10:20
 19/27 anonim ***** válasza:
46%

Ahogy felremerhettek a te gyerekedet is. Miert az enyemet mertek volna felre?

Egyébként meg a kérdező tapasztalatokat kerdezett, mindenki leirja a sajatjat, aztan majd eldonti, mit szur le belole.

Egyébként tul is hordtam 3 nappal, tehát idore született.

Mosipelusban meg akkor biztos tudod, hogy van egymeretes, meg több meretes. Mindig a lehető legkisebbet adtam rá a tobbmeretesbol, igy annyival volt csak nagyobb, mintha az eldobos csurig telt volna.

Egyebkent hazaadasnal is lemertek meg egyszer a babat, mert nagyon csodalkoztak, hogy 10 grammal kevesebb, mint a szuletesi sulya. Lemertek centivel is meg egyszer, de biztos elmertek akkor is.

2020. aug. 24. 10:20
 20/27 anonim ***** válasza:
59%

Egyébként igen, nyugidtan radhattam volna az 56-ost, senki nem latja, de az ujjat turhettem volna fel, a fel valla neg kilett volna a bodybol.

Hat nekem kicsit lelenc kinezete volt igy, miert ne adjam ra a meretet, plane ha kb 50-200 ft-ert vettem a bodykat?

2020. aug. 24. 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!