Másnak is fáj a bordája?
Sziasztok! Van még esetleg valaki olyan, akinek fáj jobb oldalon a bordája a mellem alatt közvetlen ? Pontosan nem tudom behatárolni, hogy hol faj igazán, de valahol ott. Terhességem eleje óta jelentkezik csak nyilván egyre erősebben. Ha ülök egyhelyben kb 15 percet már megörülök annyira fáj. Ha felállok vagy lefekszem rögtön megszünik. Ennyire nyomna a baba vagy valami más állhat a háttérben?
Köszi a válaszokat.
30 hetes kismama
Nekem is fájt ugyanitt a 17.héttől.
Annyira, hogy biztos voltam benne, hogy ez nem a baba, epére vagy fekélyre gondoltam. Aztán szülés után soha többet nem jelentkezett, addig napi többször fájt, de nagyon, főleg fekve.
Nekem is fájt ikerterhességgel. HELLP szindróma egyik legelső jele is lehet. Nézz utána, mi majdnem nem éltük túl az ikrekkel.
Persze nem feltétlen van bármi komoly gondod, de légy résen
Köszönöm a válaszokat.
En is erre a HELLP szindrómára gyanakodtam, mert már vizesedni is elkezdtem. Viszont a vérnyomásom az soha nem több 120/70 - nél de inkább 110/60 alatt szokott lenni. És olvastam, hogy akkor a vérnyomásom is magasabb lenne...
5.vagyok nekem sem volt vérnyomás problémám egyáltalán. Csak mire a májfunkciók elszálltak. Kb a semmiből jön. 210/160as vérnyomással vittek műtőben 35.héten.
Persze normális a vizesedés terhesség alatt, az itt ott fáj
De javaslom figyeld a vérnyomásod és esetleg fehérjét vizeletben úgy a biztos
Egyébként pedig kellemes babavárást amennyi még hátra van belőle 😀
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!