Tegnap töltöttem a 16. hetet (első baba), de mióta beléptünk a második trimeszterbe, azóta egyáltalán nem érzem azt, hogy babát várnék.
A rosszullétek elmúltak, a pocakom nem nőtt még semmit, minimál puffadás van estére, a babámat még nem érzem mozogni egyáltalán. Komolyan néha azon gondolkozom, hogy él-e még, vagy normális ez így, hogy ennyire semmi jele a terhességnek? Legalább már egy pici pocakom lenne 😞 Volt valaki hasonló helyzetben? Mikor indult be a változás?
Élvezd ki, teljesen normális! Lesz ez a 28-30. héttől sokkal nehezebb...
2020. aug. 22. 09:08
2/9 anonim válasza:
Én az első babámmal pont így voltam, alig vártam az UH-kat, hogy biztosítson róla, hogy minden rendben. Ne izgulj, pár hét, és érezni fogod a mozgását, minden rendben van! Boldog babavárást!
2020. aug. 22. 09:09
3/9 anonim válasza:
Nekem 26 hétig, csak az látszott, hogy úgy úgy nézek ki mint egy jóllakott napközis, annyira puffadtam. Utána, viszont, hirtelen nőtt meg. Visszagondolva jó volt így, mert a nagy hasat rosszabbul viseltem. Minden hónapban mentem uhra, meg mondjuk nekem iszonyat mozgékony volt. Tehát tudtam, hogy minden ok.
2020. aug. 22. 09:19
4/9 anonim válasza:
Ez teljesen normális, sok esetben eltűnnek a tünetek a második trimeszterre. A 18. hétben vagyok és sokszor én is úgy érzem, mintha nem lennék terhes. Ilyen korán inkább csak a többedik gyereknél lehet érezni a magzati mozgást. Lányomnál 20 hetesen éreztem először.
2020. aug. 22. 09:19
5/9 anonim válasza:
Napra pontosan annyi idős terhes vagyok mint te. Nekem sincs már rosszullét, pocakom olyan mintha nagyon bekajáltam volna. Baba még nem mozog. Néha van egy-egy rezdülés, de még nem merem ráfogni, hogy ő csinálja.
Ami nekem nagyon sokat segített, az a szívhangfigyelő. 9dik héttől használom, és a legjobb ötlet volt megvenni. Nagyon megnyugtat, ha meghallgatom, és most már azt is hallani vele, hogy mozog. Szóval ezt csak ajánlani tudom.
2020. aug. 22. 11:15
6/9 anonim válasza:
Normalis es elvezd is ki... En is eddig tettem-vettem, tornaztam, lepcsoztem, takaritottam, pakoltam... Most 28 hetesen erzem, hogy alakul a dolog, meg siman lehajolok, de azert mar ma pedikűröznöm a lábaim nem volt egyszerű menet :D Mar tobbszor kemenyedek es tobbet pihenek.. lesz ez még jóval nehezebb is...
2020. aug. 22. 12:33
7/9 anonim válasza:
Pont így vagyok, mint te.
Bár a melleim fájnak, de semmi több.
Nekem harmadik baba, de még én sem merem mondani, hogy igen, ez ő volt.
Mondjuk nekem elég problémás a várandósságom, így a 6 héttől minden héten volt uh. Mindig megnyugtat, hogy látom izegni-mozogni, pedig semmit nem érzek abból 😊
És Bár 3. Terhesség, semmi nem látszik rajtam 🤷♀️
2020. aug. 22. 12:57
8/9 anonim válasza:
En is igy voltam kb 10.het utan,amikor elmult a hanyasos idoszakom. Onnantol kezve lenyegeben semmi,maximum annyi,hogy mikor reggel felebredtem,nagyon ehes voltam,illetve amig nem jutottam kajahoz,hanyingerem volt,de csak enyhe,es egybol elmult evessel. Nemreg,hogy beleptem a 20.hetbe kezdem erezni. Kemenyedik a hasam,nehezebbnek erzem magam,nott a pocakom,mozog a babam,hatamon mar nem tudok,nem is merek aludni,mert egybol lemegy a vernyomasom.
2020. aug. 22. 18:23
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Jó tudni, hogy nem csak én küzdök ilyen érzésekkel. 😊
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!