Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akivel a párjuk nem hajlandó...

Akivel a párjuk nem hajlandó szexuális kapcsolatot létesíteni terhességük alatt, pedig semmilyen probléma nem áll fenn, azok hogy élik túl?

Figyelt kérdés
Nyilván nem a szex az élet értelme, de attól még fontos dolog egy kapcsolatban.
2020. aug. 12. 23:17
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
43%

Sok választ nem értek,de ez legyen az én problémám...

Mi nem nagyon voltunk együtt a 40 hét alatt,max 3x,de bevallom,se nekem se neki nem volt jó(első gyerek-8 évet vártunk rá,féltettük) nem tudtunk nem gondolkozni közben. Nekem egyáltalán nem hiányzott a szex,az elején a rosszullétek miatt,majd a nagy teher és a meleg miatt. Én 2-3 naponta orálisan kielégítettem a férjemet,mert a mi házasságunk nem az önzőségen és ha "nekem nem jó,neked se legyen jó" elven alapul. Meg persze fél kielégülés,ha látom mennyire élvezi. Tette ezt ő is,de az orgazmustól annyira megfájdult a hasam minden alkalommal,hogy ezt hanyagoltuk. Így,h nekem nem is hiányzott a szex,könnyebb volt bírni. A szülés utáni 8 hetet(sokáig véreztem) viszont már kegyetlen rossz volt kivárni. Már attól "kikészültem",ha rám mosolygott. Azthiszem akkor csattant rajtam a hiánya.

Attól,h nem szeretkeztek,még meg lehet máshogy is oldani,h egymásra hangolódjatok,nem kell feltétlenül behatolásnak történnie.

2020. aug. 13. 16:54
 22/24 anonim válasza:
Nagyon szomorú nézni a válaszokat. Úgy látom, hogy elég keserű tapasztalatai lehetnek annak, aki egy férfi szexuális zavara esetén csak arra tud gondolni, hogy biztos máshol keres kielégülést és csalja a terhes feleségét. Én meg tudom érteni, ha a férfinek furcsa a terhes nő látványa, nem mindenki tudja ezt egyformán feldolgozni. Mint ahogy nem minden apukának ajánlatos bemenni a szülésre sem. A fő kérdés az, hogy tudnak-e erről nyíltan beszélgetni, máshogy megoldani a dolgokat és nem egy tabu, elfojtás, szőnyeg alá seprés lesz a dologból. Egy kapcsolat nem egyenletes simaságú, hullámzik, amibe simán belefér az, hogy akár hónapokig nincs szex például a terhesség miatt. Férfi és nő részéről egyáránt. A kérdés, hogy ez fixálódik vagy később helyreáll a dolog. Ahogy itt olvasgatom a kapcsolatra vonatkozó válaszokat, azt látom, hogy nagyon elférne egy párkapcsolati és szexuálpszichológia tanácsadás az egész országra.
2021. jún. 4. 11:48
 23/24 anonim ***** válasza:
22 Hát igen. Sokaknál az is főben járó bűn ha apuka nem megy be a szülésre. Volt már ilyen kérdés. Minden szemétnek el lett hordva meg hogy milyen férj az ilyen
2021. jún. 4. 11:52
 24/24 anonim válasza:
SZerintem jó lenne egy olyan "felvilágosítás" az embereknek, ami segítene elengedni az illúziókat. Mert ahogy látom, itt semmi sem fogadható el, ami nem tökéletes. Ha valakinek már meginog a rajongása a másik iránt, azt rögtön el kell hagyni. HA évek múltán egy kapcsolat nem lángol, akkor keress másikat. Mintha a jó párkapcsolatok a fán teremnének. Nem csoda, hogy ennyi magányos ember van mostanság. Ha egyszer valaki azt kimondaná, hogy bizony ez is és ez is normális, belefér, akkor sokkal nyugodtabbak lennének az emberek és nem kergetnék az illúziókat. A párkapcsolatban is az "elég jót" kellene keresni, nem a tökéletest.
2021. jún. 4. 12:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!