Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akivel a párjuk nem hajlandó...

Akivel a párjuk nem hajlandó szexuális kapcsolatot létesíteni terhességük alatt, pedig semmilyen probléma nem áll fenn, azok hogy élik túl?

Figyelt kérdés
Nyilván nem a szex az élet értelme, de attól még fontos dolog egy kapcsolatban.
2020. aug. 12. 23:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
53%

"Az én szemembe nagyot esne egy ilyen pasi, megkérdőjeleződne a férfiassága az biztos."

Nekem ez a masodik hazassagom, az elso epp terhesseg alatt ert veget, oralis szex volt mindket reszrol, behatolas nekem fajt, igy azt hanyagoltuk, plusz veszelyeztetett terhes voltam. A ferjem ferfiassaga viszont olyannyira jol mukodott h betette masba 7honapig, aki nem volt terhes.

Szoval hidd el rettenetesen sajnalom h nem vagyok kivanatos a masodik ferjemnek (akar az alakom, akar a baba bentlete miatt) de merhetetlenul halas vagyok neki, amiert a nem kivanas/feltes ellenere szeretettel es odaadassal fordul felem ezekben a honapokban es folos energiait sportban, a gyerekeimmel valo jatekon illetve hazfelujitason vezeti le, nem egy masik no vaginajaban, akit esetleg jobban kivan. A ferfiassag es a megerto tars itt kezdodik. Szanalombol ne tegye be.

Lehet h ha neki lenne oriasi sorhasa en sem fekudnek ala boldogan, ezt nem tudhatom, csak sejtem.

Ez egy atmeneti allapot, az oralt szivesen adom, nem kotelessegtudatbol plusz szeretnem ha visszatalalnank egymashoz szules utan. Miert buntessem szexmegvonassal azert amirol nem tehet?

2020. aug. 13. 06:15
 12/24 anonim ***** válasza:
42%
Az ilyet úgy hívják, hogy egyedülálló anya. Exe meg vasárnapi apuka.
2020. aug. 13. 06:30
 13/24 anonim ***** válasza:
90%

Kb 4 hós terhes voltam, mikor férjem azt mondta, neki nem megy. Neki olyan érzés, vagy olyan elképzelés, mintha a fiunk fejét böködné a micsodájával.

Szülés után én 3 hónapig véreztem, így nálunk 8 hónap totál kimaradt.

Én bele tudtam volna sokszor őrülni...

De túléltük, egyáltalán nem ment a kapcsolatunk rovására, azóta pedig bepótoltuk a lemaradást :)

2020. aug. 13. 08:15
 14/24 anonim ***** válasza:
89%
Nálunk sem volt, őszintén nem is kívántam, de a tudat maga zavart, féltem mi lesz. De semmi nem lett, a 6 hét utan minden olyan volt mint regen.
2020. aug. 13. 08:24
 15/24 anonim ***** válasza:
30%

Kedves 10!

Mikor veszélyeztetett terhes vagy és rengeteget vérzel a legkisebb orgazmustól is majdnem elvetélsz.. Mert olyan méhösszehúzódásaid vannak, szinte vegig kell feküdnőd a terhesség javát.. Hidd el nem akörül forog mahd az agyad, hogy te is ki legyél elegítve.

1# voltam. Gondolom Te voltál az a kedves proli is aki lepontozott 🙄

2020. aug. 13. 08:57
 16/24 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem gaz ha a ffi nem kepes szexelni igy, viszont azt nem banja, ha lepippantjatok. Impotens nyomoronc.
2020. aug. 13. 09:41
 17/24 anonim ***** válasza:
36%

Uramisten hogy beszéltek.. "kap" orális szexet a pártok.. Azért mert p*nci van a lábatok között, ki kell erdemelniük hogy hozzajuk erjetek vagy mi.. Jézusom.. Akit terhesen nem kívánnak, azzal nem terhesen is csak beérik.. Így félre tud lépni.. Gondolom terhesen csak nem akar megfertőzni így ilyenkor veled nincs. Amint terhes lesz a párod nem vagy már szerelmes, nem kívánod? Ti ilyen embernek szültök.. És ha szülés után még azért nem akar semmit merthat ugyanmár mi történt ott, majd fél év múlva.. De hát a gyerek szopik hogy érjek a melledhez stb

.ha nektek jó szerelem, szex nélkül éljetek boldogan.. De a vibrátor nem, simogat, nem csókol. Ezek szerint ti se sz*pni se semmi mást nem szerettek, csak szétteszitek a labatok..

2020. aug. 13. 11:22
 18/24 anonim ***** válasza:
70%

Látom egyeseknek baromi nehéz szöveget értelmezni vagy az iróniát 🙄..

"KAP" - NEM KIÉRDEMELNI KELL.. EZT PUSZTÁN VICCESEN IRÓNIÁBÓL ÍRTAM. De fuss neki még 1x és próbáld értelmezni.. Mit jelent a NEM LEHET SEXELNI KOMPLIKÁCIÓK MIATT, és MIT JELENT A NEM AKAR VALAKI. 2 TELJESEN KÜLÖNBÖZŐ DOLOG.

Majd ha Ti is végig visztek 2 baromi nehéz veszélyeztetett terhességet, majd megértitek miről van szó.

2020. aug. 13. 12:02
 19/24 anonim ***** válasza:
87%
Huhh milyen szépen beszélnek itt a kismamák, anyukák.. öröm olvasni!
2020. aug. 13. 14:21
 20/24 anonim ***** válasza:
70%
17es te erősen paranoiás vagy 😄😄 rossz lehet ám kötelező jelleggel mindig szétrakni, hiszen amúgy félre megy a férjed nem? Hát te ezt hoztad otthonról... más meg mást...
2020. aug. 13. 16:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!