Mit tegyek, ha a terhesség miatt undivá vált a testem és még változtatni se tudok rajta?
Mennyi idős a baba? Kb egy, max két év a striak kifeherednek. A borod meg változhat. Húzódhat visszább. Sokaknak nem is a bor lóg, hanem szét van nyilva a hasizmuk azért nem szép a hasuk. Ezt nezesd meg szerintem.
A melled az már lógni fog, nincs kit tenni 🤷🏼♀️ Max a plasztika.
Szerintem ha megnéznénk téged élőben nem lennel egyáltalán olyan vészes, mint ahogy eloadod.
Kérdező, te hülye vagy. A férjed 8 órán keresztül állt étlen-szomjan melletted a szülőszobában és ezért a megpróbáltatásért most nem érdemel striás, lógó mellű feleséget. Aha, ja, és te abban a 8 órában mit csináltál? Bálba voltál?
Komolyan, keress fel egy pszichológust, mert nem jó a gondolkodásod, és ez magától nem fog elmúlni. Az meg nem segít, hogy a férjeddel nem beszéled meg, hogy mi a baja.
Intézkedj!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!