Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek, ha a terhesség...

Mit tegyek, ha a terhesség miatt undivá vált a testem és még változtatni se tudok rajta?

Figyelt kérdés
Striás a hasam, és a bőr csak úgy lóg rajta. A combom és a seggem is striás, és hiába edzettem, nem feszes a bőröm és a melleim is megereszkedtek, nagyon csúnya, és vannak rajta striák. Szégyellem magam a strandon, nem merek levetkőzni a párom előtt.
2020. júl. 17. 06:00
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te amúgy most mégis mi a francot vársz a kommentektől? Pontokba szedve kötsz bele minden tanácsba és bíztató szóba. Mindenki kapja be, aki nem járt úgy, mint te, meg aki nem hajlandó az önsajnálatba temetkezni veled. Mi a rossebnek írtál ide? Menj aztán nyalogasd akkor a sebeidet meg a striáidat, és rettegj h elhagy a férjed. Az edzéstől nem a bőröd lesz egyébként feszes, az a megfelelő táplálkozástól és folyadékfogyasztástól lesz az. Felteszed, hogy mit tegyél, ha undi lett a tested és változtatni nem tudsz rajta. Erre más válasz nem létezik, csak az amit írtak előttem, hogy ez van, ha tényleg nem tudsz változtatni rajta, akkor fogadd el, különben becsavarodsz, és a férjed nem a striáid miatt fog elhagyni, hanem a gyerekes hisztérikus viselkedésed miatt.
2020. júl. 17. 12:16
 22/23 anonim ***** válasza:

Mennyi idős a baba? Kb egy, max két év a striak kifeherednek. A borod meg változhat. Húzódhat visszább. Sokaknak nem is a bor lóg, hanem szét van nyilva a hasizmuk azért nem szép a hasuk. Ezt nezesd meg szerintem.

A melled az már lógni fog, nincs kit tenni 🤷🏼‍♀️ Max a plasztika.

Szerintem ha megnéznénk téged élőben nem lennel egyáltalán olyan vészes, mint ahogy eloadod.

2020. júl. 17. 17:54
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te hülye vagy. A férjed 8 órán keresztül állt étlen-szomjan melletted a szülőszobában és ezért a megpróbáltatásért most nem érdemel striás, lógó mellű feleséget. Aha, ja, és te abban a 8 órában mit csináltál? Bálba voltál?

Komolyan, keress fel egy pszichológust, mert nem jó a gondolkodásod, és ez magától nem fog elmúlni. Az meg nem segít, hogy a férjeddel nem beszéled meg, hogy mi a baja.

Intézkedj!

2020. júl. 18. 10:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!