Mit tegyek, ha a terhesség miatt undivá vált a testem és még változtatni se tudok rajta?
Nekem a mellemen lettek striak elég sok, és vettem bio oil stria olajat, nekem fél év alatt olyan halvány lett, hogy nagyítóval kell keresni (persze sok mindenkinek nem válnak be ezek de próbát megér, van több féle is).
Szerintem a lazább, nem feszes bőr lehet, hogy lassabban, de javulni kezd ha kitartasz az edzés és a megfelelő táplálkozás mellett. Emellé kiegészítés a kollagén.
A megereszkedett mellen ha tenyleg olyan súlyos a helyzet a műtét segít, de ha kisebb fokú, azért el lehet fogadni, mert ez tényleg szinte minden nőt érint, aki szoptatott, vagy akinek alapból nagy a melle.
Szerintem normalis ember nem fogja azt javasolni hogy akkor keseregj ezeken életed végéig, ami millió nőt érint, viszont megertelek hogy nehezen viseled el, főleg így hogy mindent megtettel ellene és a férjed visszajelzesei fájhatnak.
Neked pszichológus kell.
Arra nem gondoltál, hogy nem a jelenlegi megváltozott tested miatt nem kíván a párod, hanem esetleg az apás szülés látványa miatt?
Ha a párodnak csak x testtel vagy jó az már régen rossz..
Fordulj pszichológushoz!
Mennyi idős a kisbabád? Nem lehet, hogy a szülés utáni depresszió is belejátszik a nagy elkeseredésedbe?
És egyáltalán nem természetes, hogy a szex 0, hogy férjed nem kíván. Ezért nem magadat kellene hibáztatnod. Van ilyen más pároknál is szülés után, és egyáltalán nem csak akkor, ha a nő külseje nagyon előnytelenül változik. A szülés élménye is traumatizálhat egy férfit, lehet hogy a tény, hogy a felesége most már "ANYA" csökkenti a szexuális vágyát. A te feszültséged, rosszkedved szintén. Nagyon egyszerű magyarázat a stria, meg a lógó mell, csak sokszor nem igaz.
Tényleg kérjétek szakember segítségét, mert valószínűleg mindkettőtöknek szüksége van rá.
Mindenkinek változik a teste, hogy a szülés mennyire alakítja át, teljesen lutri. Ez nem olyan, hogy xy ügyesebb volt, bibibi, te meg elrontottál valamit, maradj a sarokban és ki se gyere, amíg nem vagy az ideálod. Van, aki huszonévesen megőszül vagy kopaszodik a férfiaknál, más meg 60 évesen is negyvennek néz ki úgy, hogy semmit nem csinált. Most akkor ne vállaljon senki gyereket?
A strandon meg irdatlan sok nálad rondább ember lesz, rücskös fenékkel, elszúrt tetkókkal, szőrös háttal, sokszorosan több kilósan, mindenféle remélhetőleg csak látszólag ijesztő bőrbetegséggel :D és sorolhatnám, senki nem fog téged nézni, pláne nem nagyítóval, hogy hány striád van.
Egyébként nem tudom, mikor szültél, de nekem még 2 évig is változott (jó irányba) az ilyen mi mennyire lóg. Ugyanakkor egy idő múlva ugyanitt lennél gyerek nélkül is, hacsak nem vagy egy plasztikázott vaslady, sok idővel és pénzzel (de szerintem az meg az a túlkonzervált mű szépség). Nézd meg a barnább bőrű nőket, kövéren vagy öregen is simán felvesznek öt tonna csillámport, hogy minél feltűnőbbek legyenek és mindig van párjuk. Míg sok neurotikus fehér nő csak lopakodva mer elmenni a kirakatüveg előtt, mert valaki biztos 100 méterről kiszúrja, hogy már két napja nem szedett szemöldököt.
Fiatalkoromban művészeti pályára készülve nagyon sok meztelen embert rajzoltam, sunyiban strandon is, meg párszáz forintért aktot ülő hajléktalanokat is, szerintem mindenkiben lehet valami szépet, szerethetőt találni. Találd meg te is magadban, ami tetszik és koncentrálj arra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!