Ha egy fiatal nő teherbe esik, akinek terhesen, gyerekkel nem lenne hová mennie, akkor milyen megoldások lehetnek, ha az abortuszt el szeretné kerülni?
"Még terhes sem vagy, nem ráér akkor ezeken agyalni?"
Az majd kiderül jövőhéten, de, úgytettem fel a kérdést, hogy ha nem is vagyok terhes, akkor is érdekel, hogy milyen megoldások vannak ilyen esetben. Ha terhes is lennék, nem én vagyok az egyetlen, aki így járt, ezért is érdekel, milyen megoldások vannak, ilyenkor. Leírtam ezt az előbb is...
Ha mindenki tökéletes lenne és nem követne el hibát, akkor nem létezne anyaotthon, árvaház, börtön stb...
Köszönöm azoknak, akik segítő szándékkal válaszoltak! Szép napot kívánok!
Itt ne várj túl sok megértést.
Anonim emberek betűk mögé bújva osztogatják az észt.
Mindenki hibázik,más életében pedig sokkal könnyebb tanácsot adni meg okoskodni,mint a sajátjukban.
Remélem,hogy találsz megoldást?!
Menj be a NAV-hoz és valahogy rendezd el a tb-t.Adnak részletet is.
Muszáj mert az új törvények miatt ha 3 havi elmaradásod van már nem látnak el sehol, kivéve a sürgősségi.Bár nem tudom egy kismamát otthagynak gondozatlan terhességgel... de sajnos ez van az orvosok is tiltakoztak, mert ez az esküjük ellen van, de a parlamentbe ez senkit nem érdekelt.Lesznek még itt csúnya esetek sajnos.
Kedves 24. válaszoló! Igen így lesz, keresek rendes munkát, de amíg nem találok, addig a jelenlegi munkahelyemen dolgozom, amíg csak lehet..
A tb-t pedig elintézem, ha terhes vagyok, ha nem. Köszönöm a válaszokat, még erről az új törvényről sem tudtam, szóval mindenképp kaptam hasznos válaszokat.
Abortuszt ellenzem, ha tényleg teherbe estem és semmi esetre sem tudom megtartani a gyermeket, akkor örökbeadom. Sajnos sokan vannak, akiknek nem lehet gyerekük valamiért és szeretnének egészséges csecsemőt örökbe fogadni..
Te ha azt gondolod, hogy fél éves gyerek mellett el tudsz menni dolgozni segítség nélkül, akkor nem láttál még gyereket közelről... Arról nem is beszélve, hogy sokszor csak magánbölcsiben van hely....
Hát nem tudom... Így nem lehet gyereket vállalni, könyörgöm fogjátok már föl.....
Vagy add örökbe vagy vetesd el...
Jó döntés volt, hogy tájékozódtál a lehetőségekről. Igen ez a jó hozzáállás egy ilyen helyzethez. Az èletnek kell elsőbbséget adni, megkeresve, a megoldást a felmerülő problémákra.
Egy ötlet, nem tudom hogyan állnak hozzá ott ismeretlenül de egy kérdés nem kerül semmibe.
A családsegítőhöz futnak be segítség kérések idősebb emberektől. Esetleg rajtuk keresztül találhatsz olyan helyet ahol Te segítenél, lakhatásért cserében.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!