Ha egy fiatal nő teherbe esik, akinek terhesen, gyerekkel nem lenne hová mennie, akkor milyen megoldások lehetnek, ha az abortuszt el szeretné kerülni?
"szóval aki szegény és nem tudja fizetni az haljon meg?"
1. Aki munkanélküli, annak az önkormányzat átvállalja.
2. Nem haldokolsz.
3. Aki szegény, az elmegy dolgozni, és olyan munkát vállal, ahol bejelentik.
4. Akinek bizonytalan a helyzete, az védekezik. (Apuka hol van?)
Na most le leszek pontozva, de nem baj. Egyébként nem szoktam ilyen kioktató lenni, sőt segíteni szoktam annak, aki rá van szorulva. Viszont az ilyen "miért nem kapok meg mindent ingyen, mikor én meg nem adok a közösbe" hozzáállást sosem értettem.
Próbálok gyárban elhelyezkedni de itt most nagyon nehéz elhelyezkedni...
Ha fel is vesznek gyárba és tényleg terhes vagyok , amint rajonnek kirúgnak.
Kisbaba mellett pedig nem lehet dolgozni, max fél éves kora után ha bölcsibe adom és talalok olyan munkát ahol a munkaidő 8 és 16 között van..azt meg csak úgy kérdeztem hogy ha valaki orvosi segítségre szorul és nincs tbje akkor hagyják meghalni?
Korábban még a részeg hajléktalanokat is ellátták a kórházban.
Na mindegy a lényeg, hogy nem olyan könnyű munkát találni, mint gondolod.
nem ez a kérdésem lényege...
Egyébként mint írtam van munkám, csak nem bejelentett... Egyenlőre más lehetőség nincs. És akár hiszed akár nem könnyű itt most munkát találni, máskor sem volt könnyű, de most még inkább nem az... Kevés a munkalehetőség és sok a munkanélküli.... Egyik állásinterjún mondta a munkáltató, hogy amikor meghirdette az állást számított 4-5 jelentkezőre, de volt vagy 30-40 jelentkező, nem csak azzal van itt a baj, hogy kevés a munkalehetőség, hanem ,hogy nagyon sok az álláskereső, és mivel nincs sok munkatapasztalatom, nincs jogsim, és normális szakmám ezért nincs most könnyű helyzetem.
Most ez van, a jelenlegi helyzetre kell megoldást találni.
Jelenleg takarítói munkám van (nem bejelentett), amíg lehet , illetve nem találok jobbat marad ez... Ha tudsz jobbat zalamegyében, akkor szólj légyszi, meghallgatom.
Most a megoldást kell megtalálni, ezért kértem a segítségeteket... Ha azon agyalok, hogy miért nem vigyáztunk jobban stb, attól még nem lesz megoldva semmi..
Aki nem tud segítőkész választ írni, megkérem ,hogy inkább ne is írjon... Ennek így nincs értelme, nem ezért tettem ki a kérdésemet.
Köszönöm a megértéseteket!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!