Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Árthattam ezzel? Vagy csak...

Árthattam ezzel? Vagy csak ijesztgető cikkek ezek? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Nos, a fűszernövényekről olvastam. Állítólag "tiltólistás" várandósság alatt a rozmaring, a kakukkfű, a bazsalikom, oregánó és fahéj is. Nos én a héten fűszereztem cukkinit oreganoval és friss bazsalikomot is használtam tésztasaliba. Ma pedig reggelre ettem tejbegrízt fahéjjal. Mind koraszülést, vetélést okozhat a cikk szerint. Ti kerültétek ezeket? Komolyan kéne venni? Nekem senki sem szólt ezekről, nagy gyógyteás vagyok, de semmit sem ittam mióta állapotos vagyok, csak víz, limonádé cukor nélkül, próbálok figyelni, erre most szembe jön velem ez....
2020. jún. 20. 08:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én a dietetikust találtam be ezzel,csak nézett, hogy mi bajom van, aztán annyit mondott, hogy életében nem hallott erről a hülyeségröl, ehetek bármilyen fűszert, meg fahéjat.
2020. jún. 20. 11:29
 12/13 A kérdező kommentje:
Na azért. Köszi nektek :)
2020. jún. 20. 11:49
 13/13 anonim ***** válasza:
megszültél?
2021. aug. 21. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!