Hogy vészeltétek át az első 12 hetet, ha féltetek attól, hogy ne legyen baj?
Sziasztok
Korábbi vizsgálatokon volt már szivhang. Legközelebb 12 hetesre kell mennem. Addig azon izgulok, hogy ne legyen baj, legyen ott is szivhang, ne legyen rendellenesség. Olyan messze van még 4 hét.
Hogy tereltétek el a gondolataitokat?
Hamar elmegy az idő,meglátod. Ha azt írjuk ne aggódj,akkor is fogsz. Később is. Én a mai napig parázok,mert volt egy vetélésem már. De már látom a végét talán. :)
29 hkm
Én még elmentem egy "biztonsági" ultrahangra a 10. héten. Egyébként borzasztó rosszul voltam végig, a túlélésre koncentráltam alapvetően, de ha esetleg volt szabad kapacitásom, akkor mantráztam magamban, hogy amíg vér nincs, addig baj sincs. Kissé mániákusan nézegettem a vécépapírt minden egyes pisiléskor, és így lassan de biztosan átvészeltem.
Igazából ez az egész időszak a kivárásról szól. Ha valami baj van, azon nem tudsz segíteni, hiába izgulsz. Idegőrlő az egész, én a 12. heti UH után vettem is egy szívhangmonitort, amit átlag heti 2x használtam is, amíg el nem kezdtem érezni a mocorgását, utána már egyre ritkábban, ahogy egyre gyakrabban adott hírt magáról a pici, ez valamennyire megnyugtatott. Ha vigasztal, most 33 hetes vagyok, néha van, hogy inkább megbökdösöm a hasam vagy direkt úgy fekszek, ahogy tudom, hogy nem szereti, csak hogy érezzem, ahogy mozog, mert teljesen bepánikolok, hogy valami baj van. Szóval nem csak az első 12 hét a stresszes, ez szerintem mostantól az egész életünket végig fogja kísérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!