Ti hogy vészeltétek a terhesség első heteit idegileg, mikor még nem éreztétek a pici mozgását?
Nem szoktam olyan dolgok miatt aggódni,amikre nincs semmilyen befolyásom!
Vártam,bíztam benne,hogy minden rendben lesz!
Én az első 7 hétben voltam nagyon padlón, amíg a szívhangot meg nem hallottuk. A 10. héten vettem itthoni szívhang figyelőt, amivel a 11.héttől hallom őt. Ez nagyon megnyugtató. Egyébként én hamar kezdtem érezni, 12 hetesen már éreztem (persze, nem rugdosást, csak mintha buborékok pukkannánnak) és ez hétről hétre erősödik. Ez igazán megnyugtató, csak vannak napok, amikor nem érzek semmit és olyankor szokott megállni bennem az ütő, hogy miért nem jelentkezik és roganok haza munka után, hogy meghallgassam a doplerrel.
Én azt tudom javasolni, hogy vegyél egyet, mert 15 hetesen már pillanatok alatt megtalálod a szívhangját és megnyugtathatod magad.
Előző, én 12 hetesen éreztem először a másodikat és onnantól rendszeressé is vált.
Kérdező! Irigyellek, én még 5 hetes sem vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!