Vetélés utáni terhességnél hogy vészeltétek át az első trimesztert?
én 24 hetesen "vetéltem" el. azért tettem idézőjelbe a vetélést, mert magyarul megmondva megszültem a halott kisbabámat. és azóta még a terhesség gondolatától is írtózok. minden hónapban azon parázok, hogy nehogy terhes legyek. minden hónapban csinálok terhességi tesztet, pedig szedek fogamzás gátlót, de nem vagyok nyugodtan. már 4 éve volt, mégis minden napomat megszürkíti ez a dolog. úgy gondolom, én sohasem lennék már képes teherbe esni. nem tudom elmondani azt a félelmet amit érzek, vagy amit érzenék...
te neked gondlom 12. hét előtt volt a vetélésed, szóval az úgy "másabb". tudom lelkileg mit érzel, de ne koncentrálj erre, felejtsd el a múltat, ha tudod. gondlom terveztétek a kisbabát, szóval örülj neki, és ha belevágtatok, akkor gondolom készen álltál rá lelkileg. pihenj, sétálj sokat, menj a friss levegőre, egyél finomakat, és foglald le magad :) minden rendben lesz, sok boldogságot :)
Én egyszerűen eldöntöttem, hogy nem stresszelem magam tovább. Nagyon korai vetélésem volt és mindenen stresszeltem, kész idegbeteg voltam. Valahogy megértettem magammal, hogy a stresszel csak árthatok a babának, neadjisten még egy vetélést előidézek. Ezért eldöntöttem, hogy nem törődöm ezzel. Persze azért mindig néztem a WC-n, nem-e vérzek, de végig nyugodt tudtam maradni.
Illetve beszélj az érzéseidről, a pároddal, édesanyáddal, bárkivel, biztosan segít az is.
21hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!