Anyukák, kismamák, akiknek külföldön (vagy egyszerűen csak messze) dolgozik a párjuk: Ti hogy vészeltétek át az első időszakot, amikor egyedül maradtatok?
Sziasztok!
Az én férjem is külföldön dolgozik folyami hajón. Hát tavalyi évben kezdte 2 hónap. Az idén márciustól....
A kislányunk nagyon apás. Mikor elment a férjem és persze mindenki azt kérdezte tőle, hogy apa hol van? - miért is ne játszunk a gyerek idegeivel - a nap végén belefáradt, belemászott a kiságyába rám nézett - üvölteni, sirni kezdett és 10 percen keresztül azt mondogatta, hogy apa elment, apa elment, apa nincsen. 2 éves, azt hittem a szívem szakad meg érte - együtt sírtunk.
Aztán szép lassan megtanulta, hogy apa a hajón dolgozik, apa a hajón van. Mi meg ha Pesten vannak ülünk a vonatra és megyünk hozzá havonta egyszer. Aztán a tovább áll a hajó jön a könnyes búcsúzás, mind 3unk részéről, de tudjuk kell a pénz....
Ezt hosszú távon nem lehet bírni szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!