Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességi farkaséhséget ti...

Terhességi farkaséhséget ti hogy vészeltétek át?

Figyelt kérdés
Eszek és pár perccel utána már borzasztóan éhes vagyok, éjjelente felébredek, 2 órán át nézem a plafont h majdcsak elalszok éhesen is, de csak akkor sikerül ha megeszek pár szem kekszet. Úgy tudom, ez hormonális, de nincs rá megoldás csak az hogy eszek? Első gyermekemnél ilyen a 37.héttől volt, akkor úgy gondoltam belefér egy kis extra súlygyarapodás, de most még korai lenne bespájzolni a kilókat. Nektek mi vált be? 11hkm

2012. júl. 31. 17:18
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia! Én úgy vészeltem át, hogy mindent megettem, amit megkívántam, ez az elején szerintem normális, én a későbbiekben ettem kevesebbet, szerintem nem szabad éhesen lefeküdni, pláne nem terhesen. Egyél, amit megkívánsz és, amikor éhes vagy :)!

39+6hkm

2012. júl. 31. 17:25
 2/6 anonim ***** válasza:

Érdekes h mennyire nme vagyunk egyformák :) Én a 20ik hétig étvágytalan voltam, úgy kellett magamba tuszkolni fél pirítóst. A 25ik héttől tudok rendes adagokat enni, aztán 2 hete jelentkezett nálam az iszonyatos ehetnék, akár 3 óránként, éhséggel kombinálva :D Én ezt gyömölcsel vészeltem túl, illetve azzal h sokszor ettem keveset. Nekem bevált.

Most egy hete meg megint nem tudok enni, evés közbe megállok, "pihenek".... :D Ez ilyen :)

Azt hittem h az elmúlt heti rendes evéseknek meg lesz a bőjtje, de hálistennek még mindig kevesebb vagyok 3 kilóval mint a terhességem elején.

A barátnőmnek is a sokszor keveset evés vált be, illetve a keksz, ropi ilyesmi.

30hkm

2012. júl. 31. 17:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem is csak az evés vált be. Meg is látszik, eddig +21 kilót gyúrtam magamra, igaz már 35 hetes vagyok, remélem már sokat azért nem szedek fel.
2012. júl. 31. 17:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Nme tudtam leküzdeni, meg nem is akartam. De amúgy sok gyümi, joghurt, Hamlet, ilyenek.
2012. júl. 31. 17:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Edd meg,amit kívánsz,ne éhezz,mert akkor éhezik a babád is! Nem a kilók,hanem a baba a fontos!
2012. júl. 31. 17:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Ezt de jó lenne tudni. Én 11 hetes vagyok, már a legelejétől ez van. 5 kg van rajtam. Mondjuk inkább a baba izgat, hogy neki jó legyen :) De annyira rossz, olyan hirtelen tör tám mindig, és ha nem eszek 10 perc múlva rosszul leszek :( Ez kb 2-2 és fél óránként van :(
2012. júl. 31. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!