Terhességi farkaséhséget ti hogy vészeltétek át?
Szia! Én úgy vészeltem át, hogy mindent megettem, amit megkívántam, ez az elején szerintem normális, én a későbbiekben ettem kevesebbet, szerintem nem szabad éhesen lefeküdni, pláne nem terhesen. Egyél, amit megkívánsz és, amikor éhes vagy :)!
39+6hkm
Érdekes h mennyire nme vagyunk egyformák :) Én a 20ik hétig étvágytalan voltam, úgy kellett magamba tuszkolni fél pirítóst. A 25ik héttől tudok rendes adagokat enni, aztán 2 hete jelentkezett nálam az iszonyatos ehetnék, akár 3 óránként, éhséggel kombinálva :D Én ezt gyömölcsel vészeltem túl, illetve azzal h sokszor ettem keveset. Nekem bevált.
Most egy hete meg megint nem tudok enni, evés közbe megállok, "pihenek".... :D Ez ilyen :)
Azt hittem h az elmúlt heti rendes evéseknek meg lesz a bőjtje, de hálistennek még mindig kevesebb vagyok 3 kilóval mint a terhességem elején.
A barátnőmnek is a sokszor keveset evés vált be, illetve a keksz, ropi ilyesmi.
30hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!