Hogy vészeltétek át ezt a néhány hetet?
éppen ez a jele,hogy nincs semmi jele :D
Azaz,ha valami baj lenne,akkor azt éreznéd,annak lennének jelei.Amíg nincs semmi,nem vérzel,nem görcsölsz... addig minden rendben van.
Nyugodj meg,élvezd a terhességed és pihenj amennyit csak tudsz,mert ha nagy a baba és nyom,mocorog,csuklik... akkor már nem tudsz majd :D
Boldog babavárást,5 hetes anyuka
Köszönöm a megnyugtatást :)
Neked pedig jó babázást, és jó egészséget kívánok!
Nyugodj meg,nem lesz semmi baj.
Nem sokára érezni fogod,és akkor nyugodtabb leszel.Én amúgy azt is szoktam csinálni,hogy rágondoltam arra az öblítőre,amitől megundorodtam,vagy megszagoltam,és amikor a fújjj de utálom érzés jött,akkor megnyugodtam. :-D
Minden rendben,ne aggódj!
7 hós baba anyukája
Ameddig meg nem mozdult, nekem pokol volt minden egyes nap. :) Nnincs rá gyógymód, el kell hinni, hogy minden rendben van!
32 hetes kismama
szia. én azaz a kis drágánk pénteken töltötte a 14 hete. két hete elmúltak a nagy tüneteim, a cicifájás maradt meg, olykor éjszakai is felkelek rá, annyira fáj ha elnyomódik.
engem is aggaszt hogy vajon minden rendben van e, főleg hogy nem lett túl fényes a 12 hetes vérvételem! de reménykedünk benne hogy minden rendben van és alig várjuk hogy végre újra mehessünk a dokihoz UH-ra. addig még bő 2,5 hét van
jó babavárást :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!