Hogyan vészeltétek át az első 2 hetet amíg vártatok, hogy dokihoz menjetek terhesség megállapításra?
A mensim késet, csináltam tesztet ès a tesztem szerint babát várok, mert egyértelműen erős 2 csíkom lett. Úgy estem teherbe, hogy enyhe IR-em van, amivel diétáznom kell. A diétát csak most nemrég kezdtem, de tegnap voltam dietetikusnál aki megerősítette az IR-t, amiről csak sejtésem volt. Hálistennek PCO-s nincs, mert azt is megnézte az endokrinológus.
Már nagyon vágytam erre a babára és csak remélni tudom, hogy minden rendben van. Kicsit kevesebb, mint 2 hét múlva megyek a nőgyógyászhoz, de nagyon izgulok.
Hogyan tereljem el a gondolataimat?
Ti hogyan vészeltétek àt a várakozást?
Arra gondoltam, hogy a gyerek csak akkor biztos, mikor már férjhez megy, vagy katonának viszik.
Mikor az első gyermekemet szültem, 6-8 hetes terhességet tudott nagy biztonsággal megállapítani az orvos, addig csak arra gondolt az ember, hogy késik a vérzése, esetleg egyszer kimarad, van ilyen néha. És hogy esetleg terhes is lehet. Ha viszont mégis mejött a menstruáció, senki sem borult gyászba, hiszen előtte sem gondolt magára terhesként. Persze, ha már nagyon várta a babát, nyilván szomorkodott, de nem vetélésként élte meg az esetet.
Ugyanúgy éltem a mindennapjaimat, csak kezdődő terhes tünetekkel (hányinger, mellfájdalom). Egyáltalán nem kattogtam rajta, nem hergeltem magam feleslegesen, hogy jajj milyen bajok lehetnek. Pedig 4 évet vártam rá.
Vigyáztam magamra, pihentem, amikor tudtam, betartottam a gyógyszerszedést, diétát, használtam az utrogestant és fejben elfogadtam, hogy ezek ellenére is bármikor bármi történhet.
Szerencsére eddig minden rendben.
23 hkm
Köszönöm a válaszokat. :)
Kedves 4-es, tudom igazad van, már én is megnyugodtam. Tegnap voltunk programozni, ma is megyünk és így nem volt időm arra gondolni mi lehet vele, csak bízom benne, hogy minden a legnagyobb rendben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!