Szeretnék saját tapasztalatokat az első ultrahangról? Többi lent?
Ma voltam uh-n menzesz szerint 6 hetes 3 napos vagyok (nemvárt elött 6 nappal pozitivat teszteltem és a mai napig erőssebb a kontrollcsíknál) de viszont az orvos azt mondta h 5 hetes és csak 15,3 mm petezsákot látott, magzati árnyék csak sejthető, szívhang még nincs. Hasi ultrahanggal nézte meg. 2 hét múlva megyek vissza.
Nálatok volt hasonló?
Szívhangot csak a 8. héten talált nálam a doki. Hüvelyi ultrahanggal.
Hasival ilyen korán már látnak mindent??
Nekem 6 hetesen 4 naposan ettol kisebb petezsak volt , 7-8 mm (mar nem emlekszem pontosan), embriot nem latott az orvos. Huvelyi uh volt. Nekem is azt mondta, hogy ez kb 5 hetes, ami az esetemben kizart volt, mert ismert volt a peteeres napja es szinten hamar pozitivat teszteltem (peteeres utan 10. napon).
Sok jora nem szamitottunk. Bar lett embrio es szivmukodes is egy hettel kesobbi uh-ra, de ra egy hettel mar pecsetelni kezdtem, emiatt mentem ujra orvoshoz es kiderult, hogy elhalt a terhesseg.
Lehet, hogy nalad esetleg a hasi uh miatt nem lattak mindent jol, mert a petezsak eleg nagy. Ilyenkor altalaban huvelyi uh-t szoktak csinalni, legalabbis nekem egyik terhessegemnel semmprobalkoztak hasivel a 9. het elott.
Köszönöm szépen, most megnyugodtam kicsit. Szedem a vitaminokat gravida+magne b6+ folsav. Meg ma felírt az orvos utrogestant 3x1. Sajnos már van egy kis angyalkánk :( Juniusban műtöttek 12+5 hetesen, nemtudjuk mi volt a baj.
De remélem, hogy ő velünk marad ♥
Azta nem semmi 3 baba, és hogy vagytok?
Nagyon gratulálok!!!
Köszönöm kedves utolsó, gratulálok a babához :) ♥
Szinten nemvart elott 5 nappal pozi volt a teszt. Nemvart napjan 1400 volt a hcg-m.
4+4 hetesen 8 mm petezsak es szikholyag volt lathato.
7 hetesen 30 akarmennyi millis petezsak 20 mm-es embrioval. Tudtuk hogy korabban fogant, minden uh-n nagyobb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!