A terhes esküvő más, ha a menyasszony terhesség elején van, vagyha terheség végén van mára saját esküvőjén?
Kifejtenéd?
Hasméretben mindenképpen más.
nyilván attól függ, hogy egyébként mit szeretnél és mit tudsz, mire telik és mit kapsz meg...
egy szűk családi esküvő lehet ugyanolyan 6 hetes terhesen mint 36 hetesen.
nekem 12 hetesen volt, koccintottam az anyakönyvvezetővel és ittam 2 korty pezsgőt, ne ezen múljon már a boldogságom, de többet nem ittam. ennyi volt az egyetlen amit nem tudtam csinálni. nagy pocakkal már nem forgattak volna meg este, a menyasszonytáncon az biztos :)
mi végig tomboltuk/táncoltuk/játszottuk ettük stb.
ez nyilván 12 hetesen kellemesebb, mint 36 hetesen, amikor már rendesen keményedsz, esetleg jósló fájásaid vannak, pl be van dagadva a bokád stb
Terhességfüggő.
Én ugyan előbb mentem férjhez, utána vállaltunk babát, viszont 7 hónapos kismamaként voltam a barátnőm esküvőjén, hát sajnos nem sokáig voltunk ott. Nyár volt, meleg volt, rosszul lettem, kínlódás volt az egész. Meg amúgy is szinte az egész terhességemet végig kísérte a rosszullét, hányás, émelygés, így én pl. soha nem tudtam egy jót enni. Márpedig többek között szeret az ember egy jót enni egy esküvőn.:)
terhesség eleje:mikor nem látszik has 3-4 honapos terhes
mikor látszik:7-8 honapos terhes
különbözik-e kismama esküvő,hogy a terheség elején amikor nem látszik akkor tartja
Te jó ég, tanulj már meg fogalmazni, az ég áldjon meg...
Mi az istent fog tanulni tőled a gyereked, mikor egy egyszerű kérdést sem tudsz kiírni értelmesen. Aztán még másodjára sem sikerül.
Nyilván mindenki tudja, hogy mit jelent a terhesség eleje és vége. Elég nyilvánvaló, hogy az elején kisebb a has, mint a végén.
Mindenki máshogy viseli a terhességet. Az egyik nővérem az elejét végig hányta, a végét pedig kifejezetten jól bírta. Másik nővéremnek az elején nem volt semmi baja, de kb. a 30. héttől már alig kapott levegőt fekve, ülve, állva.
Én szerencsés voltam, nekem nem volt problémám sem az elején, sem a végén.
És igen, értelemszerűen más. Ideális esetet tekintve (ha végig kellemes a terhesség), akkor az eleje jobb, hiszen kisebb a hasad. Lényegesen kényelmesebb.
És tanulj meg fogalmazni az isten szerelmére. A 6 éves unokahúgom szebbe beszél, magyaráz.
Ha szerinted rendben van, hogy a kérdező egy értelmes mondatot képtelen leírni, illetve azt kérésre megmagyarázni..
..akkor rendben, legyek gonosz. A kérdésére ugyanúgy válaszoltam, a véleményem pedig közölhetem akkor is ha az másnak nem tetszik. A te "intésedtől" függetlenül ugyanúgy kifejteném legközelebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!