A terhes esküvő más, ha a menyasszony terhesség elején van, vagyha terheség végén van mára saját esküvőjén?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 26. 17:46
11/18 anonim válasza:
17 hetesen volt az esküvőm. A pocakom még nem látszott, a rosszulléteknek már vége volt 12 hetes koromban. Az a kérdésed, hogy az eleje vagy a vége jobb, nekem így volt jó 17 hetesen. Az utolsó hónapokban sok volt a jóslófájásom, állni is nehéz volt, a derekam fájt. Az elején meg a hányinger, állandó fáradtság. Én egyik helyzetet sem tartom túl szerencsésnek ami engem illet. De sokakat elkerül a rosszullét, meg a végét is jobban bírják egyesek, nehéz általánosítani. De szerintem 12-20 hetes kor körül-között a legjobb.
12/18 A kérdező kommentje:
köszönöm csajok a válaszokat. azt hittem,hogy van különbség terhesség elején tartando esküvő és a terhesség végén lévőesküvő között.
2016. ápr. 26. 20:00
14/18 anonim válasza:
Én kb 8 hetes voltam. Semmiből nem bírtam enni. Ugy hasam nem volt, de az elején csak egy fajta béna pizzat és banánt tudtam enni. Így csak ültem, mosolyogtam es titokba ettem az emeleten a banánokat 😀
15/18 anonim válasza:
Az elején a rosszullétek miatt lehet nehezebb, a végén a nagy pocak miatti nehezebb mozgás, nehezebb légzés zavarhat. Optimális talán a 2. trimeszter, addigra a rosszullétek elmulnak, a pocak meg még nem tul nagy. Nekem 23. hét körül volt, de végig féltem elötte hogy majd valami gond lesz ágynyugalomra int a doki. Végül sikeresen lezajlott az egész, jol éreztem magam. De már a szervezés alatt ugy voltam vele hogy kár ezt terhesen csinálni, rengeteg stresszel járt és féltettem a babát. A stresszforrás pedig a család volt, mert mindent sokkal jobban tudtak hogy, s mint kéne... Ha nálad is fennáll ilyen lehetöség, inkább már csak a kész tényeket közöld ha mindent leszerveztél :)
16/18 anonim válasza:
Nekunk jovohonapban lesz kisebb , egy vacsival egybekotve. Aznap lesz a fotózás is,hát már most tudom ,hogy biztos jó fáradt leszek ,orulok ha kibírom a vacsi végéig. 31 hetes leszek addigra ... de várjuk ! Hirtelen kezdtuk el szervezni nemrég 😀 ettol fuggetlenul remelem jól sikerul minden !!!
17/18 anonim válasza:
Én most 7 hetes vagyok. Annyira szarul vagyok, hogy ha most lenne esküvőm, gyaníthatóan lehánynám az anyakönyvvezetőt. Az előző terhességem eleje hasonlóan vidáman telt. Én ha muszáj lett volna terhesen tartani, inkább a közepére szavaztam volna.
18/18 anonim válasza:
19 hetesen mentem ferjhez, aranylag problemas terhesseg, de pont akkor rosszullet mentesen, csak nagyon faradtan. Halistennek mi csak szuk koru csaladit rendeztunk, felkilenckor mar otthon voltunk, de nekem ez is pont eleg volt, tobbet nem birtam volna. Viszont mar akkor nagy pocakom volt, igaz masodik babat varom. Az elsovel siman megcsinaltam volna egy ketszaz fos banzajt is ennyi idos terhesen.
Szoval nem a korai es kesei terhessegtol, hanem magatol a terhessegtol fugg mit hogy birsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!