Mit tegyek ebben a helyzetben, ha babát vár a menyasszonyom?
Előzmények: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eljegyzes..
Ezt légyszíves olvassátok el előtte!
Már több éve együtt vagyunk, de a munkája miatt úgy érzem, hogy mégsem ő az, akire vágyom. Sokat dolgozik, persze én is, de az előző kérdésemből jobban kiderül.
Ma tudtam meg, hogy babánk lesz, de ő nem örül neki.
Ti mit tennétek?
Megvárnám, hogy mihez kezd a gyerekkel. Ha megtartja,vele maradnék, ha nem, akkor csalódnék tényleg és időben keresnék olyat, aki szül nekem.
Vagy eldöneném, hogy a gyerek a fontosabb,v agy az életem nője, aki mégse az, mert van egy csomó kifogásom ez ellen.
Ha megtartaná a gyereket, akkor több szabadideje lenne rád és a gyermeketekre is neki, és még jobban összehozna titeket.
Gratulálok a bábához!
Most aztán tényleg aktuális, hogy megbeszéld vele a miérteket. Csak tőle tudhatod meg a válaszokat.
Ha megtartja:
-együtt nevelitek :)
-te is elmehetsz gyesre (mégis együtt)
-te neveled fel egyedül
Ha nem tartja meg akkor komoly a döntése, mást keresnék a helyedben. Mármint, ha te szeretnél gyereket, akkor nincs miről beszélni.
"...mégsem ő az, akire vágyom."
Pláne most, amikor jön a gyerek. Megfutamodsz a felelősség elől!
Nem tudod, mit akarsz, hiszen éppen ellenkező példáról adsz linket.
Meg kell beszélnetek egymással a következő lépéseitek. Közös döntés, közös felelősség...
Te is, ő is kellettetek ahhoz, hogy ez a helyzet álljon elő.
Nem írod, akkor is, amikor összekerültetek, ez volt a munkája?
Ha igen: tudtál róla;
ha nem, tudtál a váltásról.
.
Szerintem ráuntál és kapóra jön a baba, akire lehet hivatkozni.
.
Bármit tesztek is, szerintem a baba "issza meg a levét".
Csak közös döntésetek lehet, amit aztán nem vethet egyikőtök sem a másik szemére.
Te sem nagyon akarhatod azt a kis porontyot, ha "babát várunk menyasszonyommal" helyett "babát vár a menyasszonyom"-at írsz.
Nem a tied, hogy ő várja, vagy a tied, de te sem várod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!