Valaki rajtam kívül van még hasonló helyzetben? 19/L
Szia!!!
Nálunk pont fordítva volt... Mondjuk mi elég rossz családban nőttünk fel és történtek dolgok, ami miatt érettebben kellett viselkednem. A húgomat ez megviselte, bár alapból ilyen a természete ... Én sokat vittem magammal el ... ,de semmi ..egy mukk se... Volt idő, hogy hisztizett vigyem el bulizni ... Elvittem fel se állt az asztaltól egész ... Bántott nagyon ... Veszekedtem vele !!!! Aztán másnap dumáltunk .... A legközelebbi buli az úgy nézett ki ,hogy itattam :) és felszabadultabb lett fokozatosan ...:) Tökre örültem neki és ezt akkor meg is osztottam vele és ez jól esett neki :) Már eltel 3 év már 19 éves bár még mindig szűz és nem nagyon volt pasija ,de ez az ő dolga, hogy kinek és mikor adja oda a szüzességét ... Többet jár bulizni, mint én !!!! Viszont még a mai napig nem ismerkedik józanul .... Csak a megszokott társasággal megy :)... Nem azt mondom ,hogy taj részeg állandóan ilyenkor ,de ha van benne egy kis sör vagy pezsgő ,felszabadultabb és jobban ismerkedik :))
Jól beszél a húgod, még fiatal vagy, rengeteget változhatsz. Régebben én sem voltam túl közkedvelt, de aztán megtanultam ilyen-olyan helyzeteket kezelni, barátkozni, ma már kb én vagyok a leghangosabb. :D A legfontosabb, hogy hagyd el a régi önmagad, lépj feljebb egy szintet. Például kiülsz egy parkba könyvet olvasni, néha ismerkedsz, bátran hozzászólsz az idegenekhez, ha mondjuk valamire szükséged van... aztán ezeket így szépen lassan növelni, egyre többször kapcsolatba lépni másokkal. Ha ennyire akarsz változni, képes vagy megnyílni.
18/F
Szia!
Akkor hasonló személyiség volt, mint én.:)De amúgy a te társaságoddal jár el bulizni, vagy megismerkedett új emberekkel és azokkal?
1. vagyok !
Először az én társaságommal ,majd csatlakozott a padtársa aki ugyanilyen mulya volt :D ,majd bulikon egy -két ember ,akikkel így összehaverkodtunk .... Szombaton is megyünk partyzni ....Lesz OMF :D
Jaj még annyit, hogy amikor már "jókedvünk " van :) szoktunk játszani felelsz /vagy mersz -et .
Nagyon mókás... Nem durva feladatokkal és kérdésekkel :)
PL: egyszer mert a húgi és a feladata az volt ,hogy 5 percen belül szólítson le valakit az utcán és beszélgessen vele majd kérje el a számát :D:D:D sokat hülyülünk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!