Mit tegyek ebben a helyzetben, ha babát vár a menyasszonyom?
Figyelt kérdés
Előzmények: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eljegyzes..
Ezt légyszíves olvassátok el előtte!
Már több éve együtt vagyunk, de a munkája miatt úgy érzem, hogy mégsem ő az, akire vágyom. Sokat dolgozik, persze én is, de az előző kérdésemből jobban kiderül.
Ma tudtam meg, hogy babánk lesz, de ő nem örül neki.
Ti mit tennétek?
2014. aug. 4. 21:52
12/18 A kérdező kommentje:
Bocs, hogy ilyen későn válaszolok. Mivel valaki kérdezte, hogy mi lett: végül közösen eldöntöttük, hogy külön utakon folytatjuk tovább, elmondtam neki mi a gondolom és eldöntöttük, hogy felbontjuk a jegyességet. Mivel még kb senki nem tudott a babáról és kb. 6-7 hetes, a (már) ex menyasszonyom elveteti, mondta is hogy ő a munkában folytatja az életét és belátja, hogy a kapcsolatunknak semmi értelme így. Szóval vége, de így utólag már nem is bánom, ő nem illett hozzám...
2014. szept. 4. 18:15
13/18 anonim válasza:
Nem kell töröltetni a hozzászólásokat, hanem válaszolni kell rá. Nem értem, hogy miért nem ajánlottad fel, kérdező, hogy te mész el Gyesre? Miért? Most ezért ment el abortuszra. Nehogy töröltesd, mert úgyis kiteszem majd kérdésben az egész témát.
14/18 A kérdező kommentje:
Mit merre kitörölni?? És hová teszed te ki az én kérdésemet, he, ha szabad tudom??
Amúgy meg mert hiába dolgozik kétszer annyit, én keresem kb. a dupláját mint ő, másrészt meg kirúgna a főnököm, hacsak megszimatolná a dolgot. Őt nem érdekli, hogy munkavédelem meg bla bla, megtalálja a módját és keres mást ennyi pénzért. Amúgy ez már lefutott, szakítottunk, vége...
2014. szept. 5. 19:31
15/18 anonim válasza:
Tehát ennyit nem ért neked a gyereked.
16/18 A kérdező kommentje:
Nem élnénk meg 3an egy itthoni orvosi fizetésből, nem értem ezen mi olyan felfoghatatlan. Mérnök-informatikusként majdnem fél milliót keresek, míg ő meg nem haza 200.000-at ha levonnak belőle mindent!
2014. szept. 5. 19:39
17/18 anonim válasza:
Figyelj, ha annyira akartad volna ezt a gyereket, akkor nem adtad volna fel olyan könnyen. Mivel jó a fizetésed, ezért jó Gyest is kaptál volna, vagy talán olyannyira hozzászoktál a jóvilághoz, hogy a luxus nélkül nem is megy?
18/18 A kérdező kommentje:
Most már hiába válaszolt, ez már veszett fejsze nyele... nem tudott elvetette-e már, de valószínűleg igen. Amúgy teljesen megszakadt köztünk a kapcsolat, teloszám törölve facebook tiltva, úgyhogy vége. De azért köszi, hogy válaszoltál...de az itthoni anyagi körülmények között én nem kockáztatnék.
2014. szept. 5. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!