Mit tennétek ebben a helyzetben?
Erre senki nem tud megfelelő tanácsot adni.Én 27 vagyok,az egész életemben ezt kellett elszenvednem.
Az egyetlen lehetőség,ha tanulsz amíg kell,fokozatosan önállósodsz,és amint teheted elköltözöl,különben SOHA nem leszel boldog...
Sajnos gyermekként én is átéltem ugyan ezt csak engem is vert az apám,nem csak anyukámat.Mi elköltöztünk tőle amikor 14 éves voltam.Sok mindent nem tudsz tenni.A tesóim is hamar elköltöztek otthonról(én vagyok a legkisebb)A középső nővérem inkább 16 évesen gyereket szült minthogy otthon legyen.Nem tudsz mit tenni,anyukádnak kell lépni,ha akar....de hidd el sok nőnek ez megfelel,gyártják a külvilágnak a kifogásokat,hogy miért nem tudnak lépni.
Én most így felnőtt fejjel is gyűlölöm aki annyit iszik hogy azt se tudja mit tesz.Soha életembe egy korty alkoholt nem ittam és nem is fogok.Azt is nehezen viselem ha párom kicsit piál.Olyankor kiborulok,tök ideg leszek. Ha nem bírod fordulj a gyámügyhöz,ők tudnak segíteni vagy kiemelni a családból...26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!