Ha teljesen rendben a terhesség az első trimeszterben és orgazmusom van és nem is tapasztalok utána semmi problémát akkor ugye nem lesz baja a babának? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Csak mert rengeteget olvasom, hogy nem ajánlott az első trimeszterben.. Tartom is magam amennyire tudom de egyszerűen nem tudom mindig megállni hogy ne legyen semmi :( 8 hetes vagyok jelenleg.2017. nov. 5. 01:14
1/6 anonim válasza:
Probléma mentes,egészséges terhességnél nem fog gondot okozni
2/6 A kérdező kommentje:
Igen ezt is olvasom sokat. De inkább tapasztalatokat szeretnék.
2017. nov. 5. 01:52
3/6 anonim válasza:
3 terhességem alatt egyszer sem lett baja a babának az orgazmusaim miatt.:-) Se az első trimeszterben, se később. Elég nehéz is lett volna tartanom magam, nálam a terhességgel járó hormonváltozások többek között a libidóm fokozódásával is jártak (és alapjáraton sem vagyok frigid.:-))
4/6 anonim válasza:
Az egész terhességem alatt együtt voltam a férjemmel. Az első 3 hónapban is. Orvos a vizsgálatok alapján nem mondta, hogy nem lehet, nekem meg semmi gondom nem volt tőle.
5/6 anonim válasza:
Ha nincs semmi baj az elejètöl kezdve akkor nem szoktàk tiltani ès nem is lessz baja a babànak de azért szèpen finoman.Én mondjuk nem èlhetek szexuàlis èletet terhesség alatt mert több problèma is fellèpett màr az eleje ota ezért az orvos mondta hogy ne kockàsztasunk.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) Nekem sem az első terhességem. Az első terhességemnél tartottam magam a szextől a 2.-nál viszont nem és ott vetéltem is sajnos. De ott elvileg nem fejlődött a baba az első vizsgálatra csak nagyon későn kaptam időpontot szóval sosem tudom meg hogy attól lehetett-e baj. Mi is óvatosan csináljuk és ritkán de nagyon kívánom és félek :(
2017. nov. 5. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!