14 hetes terhes vagyok, aggodom hogy vajon minden rendben van a babaval? Multheten egy hete minden rendben volt! Normalis hogy aggodom?

Azért az huszon-hetes kor ám, amikor folyamatosan, minden nap többször érzed. Nekem bő egy hónap alatt alakult most ki az első rezdüléstől, pedig harmadik terhesség. Előző terhességben a kisfiam szülésig "el tudott bújni", annyira finoman mozgott, utolsó hétig használtam néha a szívhangfigyelőt.
23+5 hkm

Én is nagyon aggódtam a 12. és a 20. hét között. Az elején azért, mert láttam az ultrahangon, hogy cuki kisfiú és ragaszkodtam hozzá, de ahogy telt az idő, próbáltam nem a legrosszabbra gondolni... Főleg, mert vannak szervi rendellenességek, amik még simán kiderülhetnek a 20. hétig. A 18. héten megint csak minden rendben volt az ultrahangon. Madarat tudtam volna fogni a boldogságtól. A 20. hét óta érzem a mozgását minden nap, többször is, szóval azóta nyugodt vagyok. A véreddel együtt mindent megkap ő is, szóval ne stresszeld feleslegesen, amíg nincs baj. ;-)
38 hkm 29/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!