Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha az uh-n minden rendben...

Ha az uh-n minden rendben van, akkor megis miert szoktam neha megverezni enyhen, majd elmulik? Nem ertem

Figyelt kérdés

2017. júl. 22. 08:12
 1/8 A kérdező kommentje:
es hematoma nincs a mehemben , mondta az orvos !
2017. júl. 22. 08:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy hematóma nincs, de ahogy a méh növekszik, esetleg egy-két hajszálér megpattan a méhedben és az okozhatja. Az még a jobbik eset ha ezek felszíniek és nem alakul ki hematóma. Illetve a méhlepény "megkapazkodásánál" is lehetnek ilyenek. Progeszteron szinted rendben van? Hány hetes vagy?
2017. júl. 22. 08:49
 3/8 A kérdező kommentje:
12 hetes leszek nemsokara ! a meh lent van , lehet igazad van , ahogy no , nyomja a baba vagy valami ! akkor ne aggodjak e szerint ?
2017. júl. 22. 09:03
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha egyébként minden rendben, nem nagyon tudsz mit csinálni. Rutascorbint gondolom szedsz, megerőltetőt nem csinálsz.. Én a 13. hétig vérezgettem, mindig kiborultam kicsit tőle de végül is minden rendben. Már a 17.hétben vagyok, semmi panaszom.

Jó babavárást:)

2017. júl. 22. 09:48
 5/8 A kérdező kommentje:
utrogestant szedek es elevitet :) koszonom szepen
2017. júl. 22. 11:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne izgulj, én is így voltam, főleg az elején. De olyan is volt, hogy a 24. héten is tapasztaltam enyhe pecsételést. Nálam is mindig minden rendben volt, de én is nagyon féltem. Utrogestant nekem is szednem kellett a 14. hétig.Ebben az utolsó trimeszeterben már teljesen elmúltak ezek a problémák. 36 hkm
2017. júl. 23. 08:57
 7/8 A kérdező kommentje:
na orvendek akkor :D sok egeszseget , es gratulalok
2017. júl. 23. 14:01
 8/8 A kérdező kommentje:
mar 19 hetes vagyok :D meg neha elofrodul rozsaszines folyas de nem lehet tundi mitol , de minden rendben van uh-n :)
2017. szept. 6. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!