Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek mi lehet a gond?

Szerintetek mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
A 10 edik hétben járok, 8 +2 hetesen voltam dokinál, mozgott a babám de sajnos nem hallottam a szív hangját!!!! Ez mitől lehet talán túl régi az uh gép? Ez lehet a gond ?picit meg ijedtem :( segítsetek! Szerintetek miért nm hallottam? !

2017. júl. 4. 12:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Orvos mit mondott?
2017. júl. 4. 12:11
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Hallani én sem hallottam ,de mondta a szonográfus hogy van szívverés.
2017. júl. 4. 12:14
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Első hetekben leginkább látni szokták a pulzálást. Én már a 6.héteb láttam de meghallgatni nem sikerült még akkor.
2017. júl. 4. 12:20
 4/13 A kérdező kommentje:
1#Az orvos nem mondott semmi rá kérdeztem de csak annyit mondott hogy jól van,és mozog 17,3 mm volt a kis maszat!
2017. júl. 4. 12:21
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted ha mozog, lehetseges hogy nincs szivhang? Mar bocsi de ha ezt komolyan gondolod akkor allj le a zombi filmekkel.
2017. júl. 4. 12:30
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Hallani nem kell, eleve a pulzalas akkor hallhato ha bekapcsolja a gepen a hangot.
2017. júl. 4. 12:34
 7/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó mivel az orvos folyamatosan mozgatta az ultrahangot nem igazán láttam rendesen,az is lehet hogy csak oda képzeltem hogy mozog,azért tettem fel itt a kérdést mert kíváncsi voltam hogy volt e már így más is?! Nem azért hogy hülyének nézz! Semmi féle idióta filmet nem nézek! Mindenki magából indul ki!
2017. júl. 4. 12:35
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Talán nem kapcsolt hangot a gépen...
2017. júl. 4. 12:36
 9/13 A kérdező kommentje:
6# Köszönöm szépen a válaszod ! Lehetséges hogy nem kapcsolát be csak azt nem tudom hogy miért :(!
2017. júl. 4. 12:37
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

A hangot nem szoktak bekapcsolni, csak arra a par masodpercre mig az anyanak megmutatjak ( de azt is csak a kesobbi ultrahangon) , mert a bel kurtyogasa, a gyomor mozgasa, a te arteriad pulzalasa, minden hallatszik.

Azt irtad azt mondta aki csinalta, hogy jol van es mozog.

Ha nem elo embrio lenne, mondta volna.

2017. júl. 4. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!