Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek mi lehet a gond?

Szerintetek mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
A 10 edik hétben járok, 8 +2 hetesen voltam dokinál, mozgott a babám de sajnos nem hallottam a szív hangját!!!! Ez mitől lehet talán túl régi az uh gép? Ez lehet a gond ?picit meg ijedtem :( segítsetek! Szerintetek miért nm hallottam? !

2017. júl. 4. 12:09
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Értem, remélem minden rendben lesz !Köszönöm a válaszokat! 😊
2017. júl. 4. 12:52
 12/13 anonim ***** válasza:

A hangot nem kapcsolják be. Az egy speciális uh módszer (doppler), amikor keringést, véráramlást vizsgálnak.

Ne aggódj, az bőven elég, ha az orvos látta a pulzálást. Másképp mondania kellett volna, hogy gond van.

Egyébként méretre is megfelelő ebben a terhességi korban.

Nyugodj meg, nincs semmi probléma.

2017. júl. 4. 13:08
 13/13 anonim ***** válasza:

Én is a 12 héten hallottam először. Előtte csak mondták, hogy van (és minden rendben). A magzat hosszát a CRL értékkel határozzák meg. Interneten van táblázat. Tudod ellenőrizni, hogy rendben fejlődik-e. ;-)

Olyan is sokszor van, hogy 5-6. héten nem érzékelik még, de visszarendelik a kismamát egy hét múlva és addigra már látszik, hogy minden rendben. :)

2017. júl. 5. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!