Elég kis korkülönbség lesz a két gyermekünk között, még szoptatok, lehet gond?
Betöltött 37. hét előtt koraszülöttnek számít. Azért kérdezem, mert ilyenkor már jobban elkezdhet nyílni a méhszáj, a szoptatás pedig összehúzódásokat okozhat.
Köszönöm, de nem arra vagyok kíváncsi, mikor kellett volna aggódnom vagy sem. A kérdésemre megfelelő válaszokra vagyok kíváncsi, mivel nem voltam még ilyen helyzetben.
Jaj, 4-es! Ne beszélj már butaságokat! Miért ne szoptathatná a nagyobb gyermekét is tovább? Ezt nevezik tandemszoptatásnak! A nagyobb gyermek is még csak 15 hónapos, még simán igényelheti. Az én fiam ennyi idősen még szopizott. És én is várandós voltam a kislányommal, bár még nagyon az elején jártam.
Kérdező! A tested hozzászokott az ilyenfajta terheléshez. Ne válaszd el! Hidd el, így is a feje tetejére fog állni a kislányod megszokott kis élete a tesó érkezésével. Ha most elveszed tőle a cicit, kapásból rossz érzései lehetnek az új helyzettel szemben...jogosan. Minden menjen a maga útján! Ne aggódj! Jól fog alakulni!
Szerintem nem lesz semmi gond,ha eddig nem volt!Ha eddig sem okozott összehúzódást,ezután sem fog!Lehet majd a 42.héten úgy kell indítani a szülést!:)
15 hónaposan eszik már mást is,nem fog éhenhalni,míg kórházban leszel.
Azt nem tudom,hogy ha megszültél,azért más összetételű a tej,az hogyan van..Lehet akkor nem fog ízleni a nagynak,bár ha terhesség alatt is kellett neki,lehet így is kell!:)
Nekem 18 hó van a kettő között.Én is végig terveztem szoptatni a nagyobbat terhesség alatt is,de a 12.héten kicsit görcsöltem,igy jobbnak láttam elválasztani.7-8 szopiból 2 lett,majd tápszer,a rendes étel mellett.Utólag nem bántam,hogy így történt,így is kimerítő volt.
Nőgyógyász mit mond erről??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!