Minden rendben?

Figyelt kérdés

Igazából szinte semmi alapja a kérdésemnek, azt hiszem, csak túlparázom a dolgokat.

5+6-nál voltam UH-on, minden ok volt, szívhang még nem volt, de nem is kellett.

Most megyek megint, 8+3-nál, szívhangot nézni és hogy minden okés-e. Ezen parázok :)Szerintem azért, mert van egy kis pajzsmirigy gondom, de szedek rá gyógyszert.

Tünteim megvannak, hányinger 6-22 óráig :D és egyebek.

Szóval, ugye minden ok lesz?

2017. jún. 12. 10:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen minden oké lesz, más is szed pajzsmirigyre gyógyszert terhesen, és nekik is rendben volt minden, neked is úgy lesz :)
2017. jún. 12. 10:45
 2/6 anonim ***** válasza:
:) valoszinu. mondanam, h ne aggódj, de en az összes nagy vizsgalat előtt napokig idegelem magam... :) valszleg anyukaként se lesz ez mashogy.. ösztön
2017. jún. 12. 11:26
 3/6 A kérdező kommentje:
már van kettő, úgyhogy igazán nem vagyok meglepődve :D :D
2017. jún. 12. 11:30
 4/6 anonim ***** válasza:
:) áh, értem. De akkor jol gondolom, h ez egy anyai ösztön. :) en a 19.heti uh elott nem aludtam sztem 3 napig. A 12.heti elott meg kb 2 percenként bepanikoltam. Komolyan mondom.. Orulok, h egyfolytában rugdal a baba, igy legalabb tudom, hogy jol van, meg ha neha faj is:) 26h (nekem elso baba <3)
2017. jún. 12. 12:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia :) en 6 hetes voltam pont amikor mentem , nekem sem volt meg szivhang ugyanigy3 hét mulva rendelt vissza most fogok menni jövőhet szerdán . Tuneteim eleg gyenguszok voltak eddig is de megvannak, néha hányinger szédülés , remelem itt is es nálad is l minden rendben lesz :) te melyik nap mesz ?
2017. jún. 12. 14:35
 6/6 A kérdező kommentje:
holnap :)
2017. jún. 13. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!