Hát csajok, most sokkat kaptam, szerintetek mi lesz? Járt már így valaki? Minden rendben lesz a kincsemmel?
Szerintem érdemes egy öszetettebb, részletesebb uh-ra elmenned, hogy megnyugodj. Ott mondd el szerintem nyugodtan, hogy későn derült ki a várandósságod, és hogy nem kismama életet éltél éppenséggel. Akkor megnyugszol, legalább erre vonatkozóan is meglesnek. Amúgy szerintem nem lesz baj. Gondolom nem hányásig ittad le magad. 😊
Sok boldogságot a bébihez. 😊
Ha ennyire jönni akart, kicsi az esélye, hogy bármi baja lett. A felsoroltak közül egyedül a fájdalomcsillapító necces, az egyszeri pezsgőzés nem árt. A kóla és a kávé sem, ha nem okozott vetélést a koffein.
Én annyit csinálnék a helyedben, hogy a 18. heti genetikai uh-ra egy fizetős helyre mennék, ahol sok időt szánnak a vizsgálara, nem futószalagon 5 percet.
Egy pohár pezsgőt ittam az esküvőn,semmi mást,mert nem bírom az alkoholt,max szilveszterkor szoktam koccintani,de azt is inkább gyerek pezsgővel,csak most nem hagytak békén,h az esküvőmön nem ám almás pezsgővel koccintok... torokfájásra strepsils szopogatós tablettát szedtem kb két hónapja,a fogamra pedig algopirint..
Hát nagyon remélem,hogy semmi baja nincs a mi kis csodánknak.Imádom már most.Kisfiunkra 3 évet vártunk,mire ise jutottam vele,hogy 15 hetes lett,addigra már volt vérzés,görcs,feküdnöm kellett,most meg pont ezek miatt fel se merült bennem,hogy terhes lehetek...Remélem ezután is egy álom terhesség lesz,minden gondtól,problémától mentesen.
Ugyan már 1 pohár pezsgő? :-) Egyébként is nyilvánvalóan nagy tūlélő. Olyan jó neked, hogy eltelt 15 hét szorongás nélkül!! :-)
Nem mindegy, hogy 8 vagy 15, ezt nem is nagyon értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!