12. hetes ultrahangon ha mindent rendben látnak, akkor nem szukseges csinaltatni barmilyen genetikai tesztet?
Nekünk is tökéletes volt az összes genetikai ultrahang.
Nem volt semmilyen genetikai probléma a családban, mi is fiatalok vagyunk, egészségesek, így nem láttuk szükségét.
Én pont ma voltam :) Nekünk is azt mondta a doktornő hogy minden rendben van a babával.Nem indokolt további genetikai szűrés. Így én nem is aggódom.
29 éves vagyok. Első baba.
Mi egy integrált tesztet csináltattunk azért, kb. 20 ezer forint volt.
Fogantatáskor én 28 voltam, férjem 37. Tarkóredő (NT): 1,4mm volt és orrcsontja is volt.
A teszten is az jött ki, hogy minden ok.
35hkm
Nekem az uh-n minden rendben volt. Aztán amikor meglett a vérvizsgálat eredménye, magas kockázat jött ki Down kórra. Tovább küldtek méhlepény biopsziára. Szerencsére negatív lett. 29 vagyok, párom 32.
18 hkm
Nekem azt mondták, hogy az uh a beteg babáknak csak a 70%-át találja meg. A kombinált tesztnél ez 90%.
Én legalább ezt megcsináltatnám a helyedben.
(Én Prenát csináltattam, mert az életkorom indokolta, az meg 99,9%-os. De ha 10 évvel fiatalabb lennék, akkor kombináltat csináltattam volna.)
Mi is a kombinált teszt mellett döntöttünk, abban jobban bíztunk, mint egy "sima" ultrahangban, de nyilván mindenkinek más erről a véleménye.
28 éves vagyok, férjem 26.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!