Hát csajok, most sokkat kaptam, szerintetek mi lesz? Járt már így valaki? Minden rendben lesz a kincsemmel?
10-es! Olvass kicsit figyelmesebben! A kérdező kisfia egy hónapja hagyta abba a szoptatást, a kérdezőnek a szülés óta április közepén jött meg először. Szval kicsit több, mint egy hónap telt el az első menzesz óta. Mivel a szopikkal is csak most álltak le, a ciklusa is csak most kezdett visszarendeződni, lehet, hogy én sem gondoltam volna automatikusan terhességre pár nap vagy 1-2 hét menzeszkimaradás miatt. Ilyenkor még annyira összevissza is lehet a ciklus.
De itt nem erről van szó, hanem arról, hogy egy új kis jövevény növekszik-fejlődik a pocakodban, Kérdező, akihez én nagyon sok boldogságot kívánok! Szerintem az egy pohár pezsgőtől és a néhány szem Algopirinről nem lesz semmi baja, a kisfiad emelgetése pedig elkerülhetetlen, sőt, megsúgom, egészséges terhesség esetén annyit ölelgetheted a kétévesed, amennyit akarod.
Egy 4éves és egy 2,5éves anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!