12-13 hetesen honnan lehet tudni, hogy minden rendben?
Figyelt kérdés
Tudom mindenkinél más, de olyan rossz, hogy nincs semmi "visszajelzés" a baba részéről. Pénteken megyek a genetikai UH-ra, nagyon izgulok, hogy minden rendben lesz e.2017. jún. 25. 14:30
1/11 anonim válasza:
En ugyan igy vagyok 9+5 es kicsit idegesít hogy 3 napja Nagxon múlnak a tuneteim . Neked is?
En is legközelebb a 12 hetesre megyek csak . Most voltam kedden dokinal minden rendben volt es meg is nyugodtam azóta meg enyhülnek a tünetek :/
2/11 A kérdező kommentje:
Nekem már a 9.hét óta semmi tünetem nincs, de 10+2 naposan voltam UH-n, minden rendben volt :) csak olyan rossz, hogy nem tudni, mi van vele. :(
2017. jún. 25. 14:54
3/11 A kérdező kommentje:
Amúgy nekem a tüneteim hol eltűntek 4 napra, hol előjöttek, ezen ne aggódj! :)
2017. jún. 25. 14:55
4/11 anonim válasza:
Remelem nekem is minden rendben lesz .... lehet nekem is csak par napra elmúlik most es utana megint előjön ... nem tudom . Igen olyan jo lenne ha lehetne tudni jo e minden ..
5/11 A kérdező kommentje:
Rendben lesz, ne aggódj! :) Mondom én, aki én is halálra aggódom magam. De próbáljunk meg lenyugodni :D
2017. jún. 25. 15:09
6/11 anonim válasza:
Sehonnan sajnos. Én is így voltam vele mindkét babámmal, progit is szedtem mindkettővel (barnázás illetve rózsaszínezés miatt 6 ill 8 hetes kortól) és úgy voltam vele ha baj lenne se indulna meg a vetélés miatta, így még jobban tartottam az UH-tól. Majd pár hét múlva amikor érzed mozogni valamivel jobb lesz, de akkor meg azon fogsz aggódni, ha keveset mozog, ez ilyen. Szülés utánra is jut aggódnivaló. Próbáld elterelni a figyelmedet valamivel, jobbat nem lehet tenni.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :) Nekem hálistennek, lekopogom, nem volt vérzésem, eddig minden jól ment, szépen fejlődik is az eddigi UH-k alapján. Csak most olyan rossz, első babás vagyok, így tapasztalatom sincs. :(
2017. jún. 25. 15:26
8/11 anonim válasza:
Nekem is első baba. És én is azt tapasztaltam a pozitív teszt óta, hogy mindig van min aggódni. De nyugodjatok meg, minden rendben lesz. Pozitívan kell gondolkodni. :) Boldog babavárást! 😉 23+6 hkm
9/11 anonim válasza:
Én is aggódom a kicsi miatt. De vettem szivhang hallgatot es 9. Heten megtaláltam. Ha nem tom h mi van akkor meg keresem. De már 1 hete érzem h mocorog igaz nem mindennap. Pedig 14. Hetes vagyok. Boldog baba várást
10/11 anonim válasza:
Mi 7 hetesen vettünk szívhangfigyelőt, pár naponta meghallgattuk a szívét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!