Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19 hetesen csak fekve érzem a...

19 hetesen csak fekve érzem a magzatmozgást, akkor is csak néhányszor. Rendben van ez így?

Figyelt kérdés
2017. márc. 6. 12:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Elvileg 21. hétig normális (de biztos ír még pár ember akik esetleg pontosabban tudják :)). Én csak ülve érzem a buborékolást, szintén 19 hetes vagyok. Túlsúlyom is van, lehet ez a gond :D
2017. márc. 6. 12:55
 2/6 anonim ***** válasza:

én csak a 19 .héten éreztem előszőr mozgást..

és én is csak akkor ha nyugalomban voltam.

ne aggódj a "durvább" mozgások még később lesznek

2017. márc. 6. 13:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok túlsúlyos, ráadásul ikreket várok. Nálunk az lehet az oka, hogy mindkét lepény mellső fali. Legalábbis ebben bízom...
2017. márc. 6. 13:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Mellső fali lepénnyel én még 19 hetesen nem is éreztem. Majd 20-21 hét között éreztem először,akkor sem voltam benne biztos,hogy ő az😊 35hkm
2017. márc. 6. 13:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is csak fekve éreztem egy ideig, és akkor is csak a kezemmel, belül nem. Aztán egyik napról a másikra hirtelen már egész nap kezdtem érezni.
2017. márc. 6. 13:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Ilyenkor még ez normalis. Allva egyebkent is kevesbe erezzuk a mozgast.
2017. márc. 6. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!