Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt valaki úgy, hogy már...

Volt valaki úgy, hogy már korán érezte a magzatmozgást, aztán 1-2 hétig megint semmit?

Figyelt kérdés
Ugye nem volt még ettől gond a babával?
2017. febr. 14. 11:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, én így voltam tavaly. Utólag meg is bántam, hogy annyira figyeltem hogy mielőbb érezzem. 15 hetesen éreztem, aztán napokig semmi, aztán megint, majd újra nem éreztem. Mindig frászban voltam, hogy mi lehet a baj? Pedig csak a munka mellett gyakran nem tudtam figyelni rá, amikor pedig figyeltem, épp nem mozgott. Aztán végig nagyon alvós, nyugis volt. Babának is ilyen, mostmár 4 hónapos:-)! Nyugodj meg, nem lesz gond!
2017. febr. 14. 12:02
 2/3 gabriell88 ***** válasza:
Szia ! Én kb egy hete éreztem először. Aztán pár napig semmi. Most 15 hetes vagyok . Két mapja meg ma éreztem egyszer. A barátnőm szerint normális, majd ahogy nő egyre tendszeresebb lesz 😊
2017. febr. 14. 14:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Nagyon picike ilyenkor még és biztos sok mindentől függ, hogy mikor és milyen rendszerességgel lehet érezni. Gondolom néha úgy helyezkedik, hogy nem a pocakodat nyomja, van helye még bőven.

Én a 14. hét körül kezdtem érezni, de csak esténként amikor fürdés után befeküdtem az ágyba és elcsendesedett minden. Napközben sose. Esetleg próbáld ki, hogy este főzöl egy teát lefeküdsz vízszintesbe és magatokra figyelsz. Nekem csak ilyenkor érződött.

De úgy igazából a 16 héttől tudtam rá figyelni, hogy "na ez már biztosan Ő". Innentől meg már nagyon megindult a növekedés. Ez lesz a legizgalmasabb időszak :)

2017. febr. 15. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!