Hogyan vészeltétek át a 12. hétig?
Nagyon nagyon izgulok, ma megyunk 12. heti uh-ra es nagyon remelem, hogy minden rendben van. Ti is izgultatok a 12. hetig? Ferjem nagyon, mindentol felt es ov, nehogy baj legyen. 1 evet vartunk a picurra
12+1hkm
Tudjuk, de annyira szeretnenk babat, hogy az elejen nagyon rastresszeltunk, utana a "probalkozas" fel sem tunt, csak novemberben a folyamatos hanyingerek.. azota aggodunk a piciert, mar alig varjuk, hogy a kezunkben tarthassuk! :)
Koszonjuk!!
Èrtem. Probalj csak keveset aggodnI. Azzal csak artasz, ha stresszelsz. Csak probald elvezni, tereld a figyelmed mondjuk.:)
Szivesen! :) 1#
Hármas, te nem vagy èp..
Nehezen, de eltelt az idő. Ennyire egyszerű.
Mi nem "feleslegesen stresszeltünk", ahogy mondani szokták, két terhességem halt el a 9. hét körül, most kaptam hormonpótlást is.
Kis részletekben kaptunk agyvérzést. :) Először ugye, hogy most akkor pozitív lesz-e, mert csak egy hét késés után mutatta ki a teszt, hogy nem hiába nem jött meg.
Aztán az a 7. hét, hogy lesz-e már szívhang.
Aztán a 12. hétig már csak öt hetet kellett kibírni, ami nem ment vidáman és fél lábon, de az idő szerencsére telik.
Nagyon sokat pihentem, a párom is kímélt, amennyire lehet, úgyhogy még lassabban ment az idő, mintha dolgoztam és elmolyoltam volna egész nap.
Most tartunk a 32. héten, már könnyebb, mert minden nap érzem, hogy rúgkapál, és tudom, hogy akkor biztos jól érzi magát. Lassan kezdhetünk izgulni a szülés miatt. :)
De az még nagyon messze van (remélem), és addig is lassan fog eltelni az idő. Csak várjuk, hogy kezdődjön az új hét.
Gondolom, azért hívják várandósságnak.
A 12. hét után ugyanúgy lehet aggódni, sőt.
Lehet, hogy én emiatt nem féltem a 12. heti ultrahangtól.
Nekem is volt egy missed ab a 8. héten, így én is nagyon izgultam, de az ember érzi, ha baj van, hidd el. Más, mint az izgulás.
És a 12. hét után tényleg könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!