Ágyéki lordosis fájdalmat mivel lehet csökkenteni?
Figyelt kérdés
A kérdést érti, aki ugyanebben szenved. Légy szi' segítsetek, néha már a lábamra sem tudok ráállni! :( 25 hetes kismami.2010. júl. 30. 20:47
1/4 A kérdező kommentje:
elmentem reumatológushoz, aki azt mondta, hogy menjek vissza, ha már kint lesz a pici és nem szoptatok, mert addig semmit sem tud vele kezdeni:( iszonyatosan fáj időnként a derekam:(
2010. júl. 30. 20:48
2/4 anonim válasza:
Igaz, nekem csak a 37.héten jött ki ilyen erős deréktáji fájdalom, de az olyan volt, hogy komolyan alig bírtam felkelni az ágyból, meg egyáltalán járni. Én is reumatológussal beszéltem, de úgy szólván nem is foglalkozott velem, azt mondta, a baba nyom valamit és majd szülés után elmúlik. Szóval bő 3 hét így telt el és szülés után szinte még rosszabb lett. De aztán szép fokozatosan elmúlt, kb. 3-4 hét alatt. Szóval lehet, hogy nálad is a baba nyom valamit és csak szülés után múlik el. Csak neked még több van hátra...
3/4 anonim válasza:
próbálkozz meg azzal hogy a derekad alá teszel egy párnát, és úgy pihensz :) nekem ez egy ideig segített:)
4/4 anonim válasza:
Kedden leszek 26 hetes,és nekem is nagyon fáj,ugyanúgy.
A lábamra ráálni szinte alig bírok,ágyból felkeni nagyon nehéz,szóval mikor emelni kell a lábamat,akkor nagyon fáj.De akkor is mikor egyik oldalamról a másikra fordulok.
Mondtam ezt a dokinak,aki annyit mondott,hogy ez normális ilyenkor,mert a baba,a méhlepény,a méh súlya,a megtöbbszöröződött vér tömege nyomja,meg a magzatvíz tömege.
Szülés után el fog múlni.
Nekem Ő a 3.Babám,de ilyen az első kettőnél nem emlékszem,hogy lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!