Kismamák! Rátok mennyire jellemző a hangulatingadozas?
Figyelt kérdés
Nem szélsőséges esetekre gondolok, de nálatok elő szokott fordulni, hogy nagyon rossz a kedvetek, amikor semmi nem jó? Mindenbe belekottok, így érzitek, "mindenki" hülye, a ferjetek ilyenkor mennyire türelmes?2020. máj. 15. 10:47
1/6 anonim válasza:
Tavaly voltam terhes, még mindig emlékszem mennyi apróságon felhúztam magam. Teljesen normális. Nálunk segített, hogy rendszeresen leültem a férjemmel megbeszélni, hogy nem vele van bajom tulajdonképpen és nagyon szeretem. Kibeszéltem neki a félelmeimet, az aggodalmaimat, és hogy mi zajlik most bennem. Le a kalappal hogy kibírta a hülyeségeimet.
2/6 anonim válasza:
Ez a 3.terhességem. Férjem rettegett, nem egy 3.babától egy 3.terhességtől 🙈
Azt mondja én egy nagyon rossz terhes vagyok, igazi megátalkodott sárkány ilyenkor 🙈😅
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnyugodtam
😀🙂
2020. máj. 15. 12:31
4/6 anonim válasza:
Én meglepő módon kiegyensúlyozottabb vagyok lelkileg :) Viszont annyira rosszul vagyok, hogy igazából lehet a gyengeség okozza, hogy elmarad mindenféle idegesség vagy mérgelődés :D
5/6 anonim válasza:
Rám nagyon jellemző sajnos. Egyik nap majd kiugrok a bőrömből olyan jó a kedvem, a következő nap meg mindenen aggódok, olyan dolgokon, amik máskor eszembe sem jutnának. Elkeseredem butaságokon. Stb. Nem kellemes és pontosan tudom, hogy nem normális, de nem tudok mit tenni, jár az agyam egész nap.
6/6 anonim válasza:
Most 7 +4 hetes vagyok. Mielőtt teszteltem volna előtte egy ket nappal mindenen fel kaptam a vizet 😂 férjem kérdezte hogy most kell stoppon légy vagy miez a hangulat ingadozás.
2napra rá pozitivat teszteltem akkor is kiakadtam valami kis apróságon még sírtam is 🤭 s akkor montam neki a jó hírt. Akkor már értette s fel készül minden kis hisztimre😁
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!