Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek túlreagálom?

Tóth Bernadett2 kérdése:

Szerintetek túlreagálom?

Figyelt kérdés
Ma összekaptam a párommal. 13+4 hetes vagyok. Vmi kis dolgon kaptunk össze, és a végén már oda lyukadtunk ki h nem érti mért vagyok ilyen hisztis, ez nem betegség. Tudom h nem az de ma sz@r napom volt, fej-,láb-,hátfájás... Leesett a vércukrom és hasomló finomságok... Még dolgozok, csinálom a jogsit, félek a jövő miatt hogy hogy lesz. Ráadásul még nem élünk együtt mert ő Spanyolországban lakik, 1 hónap múlva megyek én is, csak itthon intézem a dolgokat (OEP,doki,védőnő,jogsi). Kicsit néha ez így sok, mért nem érti meg hogy nem bírom idegekkel úgy mint a pocakos időszak előtt??
2010. júl. 27. 21:13
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Sosem fogod szülni, mert inkább megdöglök mint hogy ilyen szánalmas, ősanya, idegbeteg hárpia legyek mint amivé a gyerek teszi a nőket xD Nagyon taszító. De hidd el nekem is vannak hormonjaim de akkor sem fogok ÉRTELMETLEN dolgokon hisztizni. Ha van értelme akkor talán de azt sem azon verem le akit szeretek.
2010. júl. 28. 21:26
 32/43 anonim ***** válasza:
Inkább örökbefogadok egy még véletlenül se magyar nagy gyereket, ha egyszer sok pénzem lesz. De az messze van.
2010. júl. 28. 21:27
 33/43 A kérdező kommentje:
Csak egy kérdés ami így felötlött bennem... Minek olvasod a terhesség kategóriát ha a büdös életbe nem akarsz/fogsz szülni? Fogadok te olyan vagy mint azok akik fikázzák Győzikét de mégis nézik. :))
2010. júl. 28. 21:36
 34/43 A kérdező kommentje:
21:22-es: Neked nagyon könnyű szülést kívánok! (persze csendben és mosolyogva!) :) Remélem ha ez eszedbe jut majd kicsit könnyebben mosolyogsz közben egyet. :)
2010. júl. 28. 21:39
 35/43 anonim ***** válasza:
54%

68%:Te vagy az igazan szanalmas.

De en mar ismerlek teged.Gyakran ide jarsz oltogatni az anyukakat meg a leendo anyukakat.

Szerintem ha igy gondokodsz akkor jobb is ha nem lesz gyereked.De akkor meg tenyleg nem ertjuk mit keresel itt!!!

A masik valaszolonak irnam:Mindenki mashogy latja a dolgokat.A linket azert linkeltem be mert ezek szerint nem csakm mas van igy terhesseg alatt es szerintem nem "veletlenul" van ez a dolog.A hormonok hatassal vannak ilyenkor a terhes anyakra es mindenkit mashogy erintenek.Csak azert mert valaki erzekenyebb ezert nem kell egybol neki esni.Es a 69%-os egybol ezt tette.

Te szerinted tul reagalta szerintem nem.Mas a velemenyunk ez van,ez termeszetes.Viszont a kerdezo szerintem nem oltott le senkit aki ugymond "ellene valaszolt".

Ennyit errol.

A 37 hetes kismaminak Konnyu szulest es egezseges babat kivanok!:)

1 eves kisfiu anyukaja

2010. júl. 29. 00:55
 36/43 anonim ***** válasza:

NEm mondtam én, hogy leoltott a kérdező bárkit is. A válaszadók oltották le nekik jeleztem, hogy nincs egyedül, aki itt válaszolgat kitartóan nektek.

A kérdezőnek azt irtam, ezért kér volt kiirni a kérdést és ezzel erre reagáltam:

"Csak kellett egy kis együtt érzés a többi kismamától, szerintem ezért is van ez az oldal. De szerintem túl is beszéltük, nincs több már ebben a témában."

De pont ugyanezeket már leirtam legutóbb is, úgyhogy tényleg kár ide válaszolni, ezért nem is tesszük....

2010. júl. 29. 06:47
 37/43 anonim ***** válasza:

Én is úgy gondoltam, hogy túlreagálta és hogy egy kis önfegyelemmel nem kellene sok mindenen kiakadni. Ahogy írtam, Nekem is kimegy párom és nekem is megvannak a kérdező által leírt problémák, de mégsem borulok ki egy rossz nap után vagy legalábbis nem zúdítom a másik nyakába, elvárva hogy megértően tűrje. Persze nem vagyunk egyformák, csak leírtam a véleményem.

Na le is lettem "tökös csajozva".... Szóval ide tényleg csak az írjon aki egyetért a terhesség alatti szükséges hisztivel.

2010. júl. 29. 07:52
 38/43 anonim ***** válasza:
0%
Nincsen tv-m :D És sajnos akárhogy igyekszem nem látni a főoldalra ki vannak a nyomva a terhességes kérdések is, úgyhogy nem kell belemásznom hogy lássam milyen butasággal állnak már elő.
2010. júl. 29. 11:35
 39/43 anonim ***** válasza:
68%

Kedves 67%-s valaszolo,

Ha valakit valami nem erdekel - pl engem nem erdekel a politika - az nem kattint ra a kerdesekre es nem ir butasagokat amirol fingja sincs.

Se tv-d se gyereked es ha lesz is almaidban egy nem magyar gyereket fogsz magadhoz venni...valoszinu szivesseget teszel minden magyar arva gyermeknek!

Gondolkodtam rajta, hogy jelentelek a moderatoroknak, hogyha van ra mod, korlatozzak a kismamak kornyekere valo barmifele bejutasodat mert en is emlekszem am rad korabbrol, nemcsak egy masik valaszolo. Ha az ember nem tud valamirol, nincs tapasztalata, akkor jobb ha nem szol, mert azonnal kiderul a feneketlen sotetseg ami a fejeben tatong az adott temaval kapcsolatban.

Ennyi Kedves.

Szep napot,

27 hetes Kismama.

2010. júl. 29. 12:21
 40/43 anonim ***** válasza:

27 hetes kismama:nalad a pont!!!

1 eves kisfiu anyukaja

2010. júl. 29. 15:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!