Szerintetek túlreagálom?
68%:Te vagy az igazan szanalmas.
De en mar ismerlek teged.Gyakran ide jarsz oltogatni az anyukakat meg a leendo anyukakat.
Szerintem ha igy gondokodsz akkor jobb is ha nem lesz gyereked.De akkor meg tenyleg nem ertjuk mit keresel itt!!!
A masik valaszolonak irnam:Mindenki mashogy latja a dolgokat.A linket azert linkeltem be mert ezek szerint nem csakm mas van igy terhesseg alatt es szerintem nem "veletlenul" van ez a dolog.A hormonok hatassal vannak ilyenkor a terhes anyakra es mindenkit mashogy erintenek.Csak azert mert valaki erzekenyebb ezert nem kell egybol neki esni.Es a 69%-os egybol ezt tette.
Te szerinted tul reagalta szerintem nem.Mas a velemenyunk ez van,ez termeszetes.Viszont a kerdezo szerintem nem oltott le senkit aki ugymond "ellene valaszolt".
Ennyit errol.
A 37 hetes kismaminak Konnyu szulest es egezseges babat kivanok!:)
1 eves kisfiu anyukaja
NEm mondtam én, hogy leoltott a kérdező bárkit is. A válaszadók oltották le nekik jeleztem, hogy nincs egyedül, aki itt válaszolgat kitartóan nektek.
A kérdezőnek azt irtam, ezért kér volt kiirni a kérdést és ezzel erre reagáltam:
"Csak kellett egy kis együtt érzés a többi kismamától, szerintem ezért is van ez az oldal. De szerintem túl is beszéltük, nincs több már ebben a témában."
De pont ugyanezeket már leirtam legutóbb is, úgyhogy tényleg kár ide válaszolni, ezért nem is tesszük....
Én is úgy gondoltam, hogy túlreagálta és hogy egy kis önfegyelemmel nem kellene sok mindenen kiakadni. Ahogy írtam, Nekem is kimegy párom és nekem is megvannak a kérdező által leírt problémák, de mégsem borulok ki egy rossz nap után vagy legalábbis nem zúdítom a másik nyakába, elvárva hogy megértően tűrje. Persze nem vagyunk egyformák, csak leírtam a véleményem.
Na le is lettem "tökös csajozva".... Szóval ide tényleg csak az írjon aki egyetért a terhesség alatti szükséges hisztivel.
Kedves 67%-s valaszolo,
Ha valakit valami nem erdekel - pl engem nem erdekel a politika - az nem kattint ra a kerdesekre es nem ir butasagokat amirol fingja sincs.
Se tv-d se gyereked es ha lesz is almaidban egy nem magyar gyereket fogsz magadhoz venni...valoszinu szivesseget teszel minden magyar arva gyermeknek!
Gondolkodtam rajta, hogy jelentelek a moderatoroknak, hogyha van ra mod, korlatozzak a kismamak kornyekere valo barmifele bejutasodat mert en is emlekszem am rad korabbrol, nemcsak egy masik valaszolo. Ha az ember nem tud valamirol, nincs tapasztalata, akkor jobb ha nem szol, mert azonnal kiderul a feneketlen sotetseg ami a fejeben tatong az adott temaval kapcsolatban.
Ennyi Kedves.
Szep napot,
27 hetes Kismama.
27 hetes kismama:nalad a pont!!!
1 eves kisfiu anyukaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!