Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek túlreagálom?

Tóth Bernadett2 kérdése:

Szerintetek túlreagálom?

Figyelt kérdés
Ma összekaptam a párommal. 13+4 hetes vagyok. Vmi kis dolgon kaptunk össze, és a végén már oda lyukadtunk ki h nem érti mért vagyok ilyen hisztis, ez nem betegség. Tudom h nem az de ma sz@r napom volt, fej-,láb-,hátfájás... Leesett a vércukrom és hasomló finomságok... Még dolgozok, csinálom a jogsit, félek a jövő miatt hogy hogy lesz. Ráadásul még nem élünk együtt mert ő Spanyolországban lakik, 1 hónap múlva megyek én is, csak itthon intézem a dolgokat (OEP,doki,védőnő,jogsi). Kicsit néha ez így sok, mért nem érti meg hogy nem bírom idegekkel úgy mint a pocakos időszak előtt??
2010. júl. 27. 21:13
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
68%

Nem reagálod túl!

Azért nem érti meg, mert pasiból van :)

Sajnos ez egy ilyen időszak, szerintem ritka kevés férfi kezeli a helyén a dolgot, és készülj fel, hogy lesz ez még rosszabb is!

2010. júl. 27. 21:20
 2/43 anonim ***** válasza:
35%

Azért mert neked rossz nem másokon kell levezetni ha nem velük van bajod. Az ember nem állat, tudja magát kontrpllálni, a terhesség nem kiváltséágos állapot. Másnak is sz*r a helyezete, hiányzik a párja, rosszul lesz, beszólnak neki reggel mégis aki akar az tud normális lenni a prájával. És meg a párjával van baja akkor sem hisztizik hanem megmondja neki mi a baja.

Te miért nem érted meg hogy te vagy terhes és akárhogy magyarázod ő nem érti meg mert ő nem terhes és nem köteles elviselni.

2010. júl. 27. 21:23
 3/43 A kérdező kommentje:
Nem nyavalygok ám állandóan, de ma tényleg pocsék napom van, ezt megérthetné. Heti 1szer előfordul. Egyébként szeretjük egymást és figyelmes nagyon, de azt hiszi semmi kemény nincs a terhességben, mert minden nő kibírja. Tuti be parancsolom a szülésnél, had tudja meg... :)
2010. júl. 27. 21:26
 4/43 anonim ***** válasza:
0%
Pocsék napod úgy is lehet hogy nem veszekszel meg hisztizel.
2010. júl. 27. 21:48
 5/43 anonim ***** válasza:
81%

nyugi,az én férjem mostanában kezdi mondogatni:anya,nem is értem te hogy bírod ezt egész héten.van egy 21 és egy 2hónapos fiam :-)

én is nagyon bolond voltam a 2.terhességem alatt.ő is nehezen viselte a kirohanásaim.

hagyd rá,mondd csak azt,hogy ma pocsék napom volt,és sok jóra ne számíts tőlem :-)

2010. júl. 27. 21:48
 6/43 anonim ***** válasza:
88%

Hát kicsit túlreagálod, meg nem is.

Amit az utolsó írt, igaz, sajnos babásan kicsit hisztisek vagyunk, de ezt csak mi érezzük, ami körülöttünk van, az nem is érti mi a fene történik, pláne, hogy még a pocakod sem látszik.

Én is csomószor sírok, mert úgy érzem, hogy a párom kicsit érzéketlen, pedig Ő uolyan mint eddig, sőt...de mégis.

Mondjuk a Te eseted kicsit extrább ezzel a költözéses bulival...én megértem, hidd el, de gondolom ez nem annyira vígasztal. :-)

Minden jót!

37 heteske

2010. júl. 27. 21:50
 7/43 anonim ***** válasza:
84%
A második és harmadik válaszoló tuti nem volt még terhes...
2010. júl. 27. 21:55
 8/43 anonim ***** válasza:
0%
De ember az vagyok és nem hiszem köteles egy ember elviselni hogy bánják ha semmi rosszat nem is tett. Én is vagyok hisztis de nem másokon vezetem le hanem befogom a szám vagy elmondom mi a bajod a veszedkés helyett. Valakinek ez nem megy úgy látszik.
2010. júl. 27. 21:56
 9/43 anonim ***** válasza:
68%
szia!én egy sima reklámon elbögtem magam.Kitartás-mindkettötöknek!
2010. júl. 27. 22:53
 10/43 anonim ***** válasza:
86%

Egyetértek, a második válaszoló tuti férfi...

Ami hormonális állapotok ilyenkor bennünk vannak, nyugi, mindent szabad. Akinek nem tetszik, tehet egy szívességet... eleget szenved az ember a 9 hónap alatt (ja, a terhesség nem csak abból áll ám hogy az ember kiscipőt kötöget az ablak előtt és néha álmodozva kinéz a napfénybe...)

Én teszek arra is, hogy más is volt terhes és zokszó nélkül bírta. Mindenkinek más az ingerküszöbe, mások a tünetei. Majd ha a kedves finnyáskodó válaszoló úgy dolgozik egész nap, hogy közben fáj a dereka, rúgja a gyerek,görcsöl a vádlija, lent van a vérnyomása, folyik a teje 24 hetesen, nem tud lehajolni, és sehol nem engedik előre vagy adják át a helyet, akkor majd beszélünk.

Sok a tirpák, ne hallgass rájuk, ilyenkor (mikor máskor?...) egy kicsit hadd érdemeljünk végre mi másoktól egy kis plusz türelmet.

A jogsiszerzés meg akkor is egy tortúra ha nem vagy terhes..

Kérj kicsit nagyobb megértést, a második trimesztertől jobb lesz egy kicsit, nyugisabb.

Sok szerencsét az intéznivalókhoz, jó babázást:)

Ui.: a legtöbbet azok fanyalognak a hisztik miatt, akik

1- soha nem szültek, vagy nem is fognak, tehát biztosan jobban tudják

2- szültek, de van egy mártír beállítottságuk, és ezt fontosnak is tartják hangoztatni (valószínűleg nem nagyon veszik észre őket otthon egyébként.)

Úgyhogy ne törődj velük, nem számítanak - én is megkaptam már hogy nem jár az ülőhely a buszon 34 fokban,mit nyavalygok (kiborulós hisztim eddig a 24 hét alatt kettő volt) és kis híján lehajítottam a buszról a delikvenst. De ha szépen megkérem, ugyanezt a buszvezető is megteszi.

(Bocs az offért...) :)

2010. júl. 27. 23:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!