Szerintetek túlreagálom?
Nem reagálod túl!
Azért nem érti meg, mert pasiból van :)
Sajnos ez egy ilyen időszak, szerintem ritka kevés férfi kezeli a helyén a dolgot, és készülj fel, hogy lesz ez még rosszabb is!
Azért mert neked rossz nem másokon kell levezetni ha nem velük van bajod. Az ember nem állat, tudja magát kontrpllálni, a terhesség nem kiváltséágos állapot. Másnak is sz*r a helyezete, hiányzik a párja, rosszul lesz, beszólnak neki reggel mégis aki akar az tud normális lenni a prájával. És meg a párjával van baja akkor sem hisztizik hanem megmondja neki mi a baja.
Te miért nem érted meg hogy te vagy terhes és akárhogy magyarázod ő nem érti meg mert ő nem terhes és nem köteles elviselni.
nyugi,az én férjem mostanában kezdi mondogatni:anya,nem is értem te hogy bírod ezt egész héten.van egy 21 és egy 2hónapos fiam :-)
én is nagyon bolond voltam a 2.terhességem alatt.ő is nehezen viselte a kirohanásaim.
hagyd rá,mondd csak azt,hogy ma pocsék napom volt,és sok jóra ne számíts tőlem :-)
Hát kicsit túlreagálod, meg nem is.
Amit az utolsó írt, igaz, sajnos babásan kicsit hisztisek vagyunk, de ezt csak mi érezzük, ami körülöttünk van, az nem is érti mi a fene történik, pláne, hogy még a pocakod sem látszik.
Én is csomószor sírok, mert úgy érzem, hogy a párom kicsit érzéketlen, pedig Ő uolyan mint eddig, sőt...de mégis.
Mondjuk a Te eseted kicsit extrább ezzel a költözéses bulival...én megértem, hidd el, de gondolom ez nem annyira vígasztal. :-)
Minden jót!
37 heteske
Egyetértek, a második válaszoló tuti férfi...
Ami hormonális állapotok ilyenkor bennünk vannak, nyugi, mindent szabad. Akinek nem tetszik, tehet egy szívességet... eleget szenved az ember a 9 hónap alatt (ja, a terhesség nem csak abból áll ám hogy az ember kiscipőt kötöget az ablak előtt és néha álmodozva kinéz a napfénybe...)
Én teszek arra is, hogy más is volt terhes és zokszó nélkül bírta. Mindenkinek más az ingerküszöbe, mások a tünetei. Majd ha a kedves finnyáskodó válaszoló úgy dolgozik egész nap, hogy közben fáj a dereka, rúgja a gyerek,görcsöl a vádlija, lent van a vérnyomása, folyik a teje 24 hetesen, nem tud lehajolni, és sehol nem engedik előre vagy adják át a helyet, akkor majd beszélünk.
Sok a tirpák, ne hallgass rájuk, ilyenkor (mikor máskor?...) egy kicsit hadd érdemeljünk végre mi másoktól egy kis plusz türelmet.
A jogsiszerzés meg akkor is egy tortúra ha nem vagy terhes..
Kérj kicsit nagyobb megértést, a második trimesztertől jobb lesz egy kicsit, nyugisabb.
Sok szerencsét az intéznivalókhoz, jó babázást:)
Ui.: a legtöbbet azok fanyalognak a hisztik miatt, akik
1- soha nem szültek, vagy nem is fognak, tehát biztosan jobban tudják
2- szültek, de van egy mártír beállítottságuk, és ezt fontosnak is tartják hangoztatni (valószínűleg nem nagyon veszik észre őket otthon egyébként.)
Úgyhogy ne törődj velük, nem számítanak - én is megkaptam már hogy nem jár az ülőhely a buszon 34 fokban,mit nyavalygok (kiborulós hisztim eddig a 24 hét alatt kettő volt) és kis híján lehajítottam a buszról a delikvenst. De ha szépen megkérem, ugyanezt a buszvezető is megteszi.
(Bocs az offért...) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!