Szerintetek túlreagálom?
Nem vagyok férfi. :)
Jó akkor szerintem ha legközelebb ideges leszel a hormonok miatt akkor menj ki az utcára és lődd le az első embert mert neked mindent szabad terhesen. És mindenki mindent túrjön el, aztán még a másik lesz a szemét ha nem tűri hogy bántod. :) Hát nem csodálkozom már a sok elhagyott anyukán... :)
Azért ne szállj már el ennyire, nem a terhesség az egyetlen kényelmetlen helyzet amikor a t*köd kivan már mindennel... Ha terhes a terhesség arra csak azt tudom mondani hogy tessék védekezni ha nem bírod a következményeket. Te vállaltad, nem? Akkor tűrd is el.
13 hetesen hisztis vagy, láb, hát, fejfájás, leesett vércukor??? Háromszor meg kellett néznem, hogy tényleg 13 hetes vagy?
Szerintem túlreagálod és ha most ilyen vagy, nem tudom, mi lesz később, amikor majd TÉNYLEG elkezdenek dolgozni a hormonok.
Mielőtt megköveztek érte: 36/L, 3 gyerek.
Én egy ázsiaival kaptam össze úgy a 21. hetem környékén, mert nem akarta az ölébe venni a tetves cuccát a metrón, hogy leülhessek...mire megmozdult azt mondtam, üljön mellé a nagyon sok jókívánság. Nyilvánvalóan látta, hogy terhes vagyok és nem kövér. A mellette ülő spanyol nő felajánlotta, hogy összehúzza magát mikroszkópikus méretre. Azt mondtam, hogy le nem ülök ezek után a békazabáló mellé...azon már túl vagyok, hogy az összes ázsiai úgy rohan a metróba ülőhelyre vadászva, mintha az élete múlna rajta...így pár héttel később már röhögök rajtuk...de akkor azon a reggelen nem volt funny. Múlthéten pl. ugyancsak ázsiai nő, terhes, másfél ember helyét szétrakott lábakkal foglalta el és éppen meghalni akart a b.nőjével beszélgetve. Illedelmesen elnézést kértem, hogy leülnék...bacott csalódottnak tűnt, hogy nem ő az egyszem terhes a világon.
Mellesleg én 10 órát dolgozom minden nap. Sokat vagyok lábon ezért jól esik ha leülhetek...
Én megértelek. Vannak szar napok és igazából olyankor egy jó szó is sokat segítene. Egy ölelés és megértő csend. A férjem egyébként jót vidult az ázsiai sztorimon...meg amikor elkaptam a fszit aki a házunk elött eteti a bolhás gazdátlan macskákat...az egész előkert macskaszar szagú terhesen milyen illatos is az amikor egy K-9-es kutyánál elöbb kiszagol az ember bármit...
Leesett vércukor: hozzá kell szoknod, hogy enned kell. Mindíg egy keveset és akkor az valamilyen szinten visszatart a hárpia üzemmódtól.
Minden rendben lesz. Mindenki más. Van akit jobban mgvisel a dolog és van akinek az igazságérzetét teszi próbára...
Én is terhes vagyok, 27 hetes és mi is költözünk külföldre, úgy, hogy páromnak pont szülés előtt két héttel kell kezdenie kinnt a melót és én egyedül fogok szülni, aztán megyünk utána. Szóval mondanom sem kell, hogy itt is van felfordulás, és talán kicsit nehezebb is már a várandósság mint 13 hetesen. DE én egyszer sem hisztériáztam magamból kikelve, mert milyen sz@r nap volt ez is és nem is értem meg azokat a kismamikat akik "jaaaj ezek a hormonok, tisztára magam alatt vagyok". Utcánkban is tipikusan egy ilyen kismama van és nem érti miért romlott meg a házasságuk. Vajon?
Attól még, hogy várandós vagy, lehet tartásod, ha meg már most elkezded a kiborulást mi lesz később?
Csak egy nagyon kicsi önfegyelem kell.
Minden jót és boldog babavárást!
a 37 heteske vagyok.
Egy kis off(bocs) a fasza csajoknak:
Már bocsi, de Ti nem szoktatok összekapni a párotokkal piszlicsáré dolgokon?
Az embernek nem terhesen is jólesik, ha sz@r napján a párja megértő, és ez vica-verza igaz. Ők is szoktak idióták lenni, és akkor meg mi viseljük el őket.
Az, hogy terhes az ember lánya ugyan nem ok, hogy hisztizzen, de ha már 1x kicsit dili, akkor a párja miért nem viselkedik kicsit megértőbben, ahogy olvasom nem folyamatos hisztiről van szó, hanem egy egyszeri kirohanásról. Ennyit igazán kibír Ő is, ha babás, ha nem, akkor is.
Mi 15 éve vagyunk a férjemmel, és heti szinten van egy ilyen összekoccanás, pedig nem vagyok egyfolytában terhes:-)).
Itt szerintem nem a hormonok miatt van, hanem mert az ember elkezd hozzáidomulni az új szituhoz, és ezt az idomulást általában a nők kezdik meg előbb,A HORMONOK MIATT, ÖSZTÖNÖSEN!!! a ffiak már csak akkor érzékelik, hogy történés van, ha már egy görögdinnye van a hasunk helyén, és ez feszültséget kelt a nőben, hogy Ő már tevez, meg minden a pasi meg mindent csinál tovább, mint ha mi sem történt volna.
Persze természetes dolog a terhesség, de azért valljuk be, hogy ez életünk legnagyobb projectje, persze hogy izgulunk, félünk, és azért vagyunk párban, hogy ha bajban vagyunk segítsük egymást, és nem még lökjünk a másikon egyet.
na, jó hosszú, és kusza lett, de azért remélem ki tudtok belőle vmit hámozni.
Üdv
sziasztok!
Pont tegnap cseszett le engem is a párom, hogy nagyon elhagyom magamat az utóbbi időben. Pedig csak annyi történt, hogy hétvégén aludtam, tegnap pedig munka után ledőltem egy fél órára. Szerinte nem kéne ennyire elhagynom magamat, mi lesz velem később. Most még csak 8 hetes vagyok, de sokat aludnék. Ő ezt nem érti meg, szerinte nem vagyok olyan állapotban, hogy ezeket kéne csinálnom, szedjem össze magam. Jó, gondoltam magamban, legyél csak egyszer Te terhes, tomboljanak csak benned a hormonok, én meg majd jót vigyorgok... Rosszul estek tőle ezek a szavak, ilyenkor inkább azt szeretném ha átölelne és velem együtt tervezgetne... de pasi... Mindezektől függetlenül nem tudok haragudni rá... majd vigyorgok és jópofát vágok ha hulla fáradtan hazaesek öt után a munkából.
En meg egyetertek a 37 hetes kismamival.
A terhesseg tenyleg nem betegseg de "mas allapot".
Az vesse ra az elso kovet aki meg sose hisztizett egesz eleteben es most nem a terhessegre gondolok.
Foleg a 68%-os valaszolo aki meg terhes se volt es nem is tudja milyen erzes.Azert megneznelek am terhesen.De igy latatlanba nem kene itelkezned foleg egy olyan dologrol amibe meg tapasztalatod sincs.Raadasul tulzasba is vitted az egeszet mert itt szo se volt arrol,hogy"kimegy az utcara es lelovi az elso embert" ez mar a te agyszulemenyed.Szerintem emberek vagyunk es nem tokeletesek raadasul amit a kerdezo csinal az tenyleg nem keves.
Kerdezo:Fel a fejjel.A hormonok jatszanak veled,ez termeszetes.Sajnos a ferfiak nehezen ertik meg hiszen nem tudjak mi az ami ilyenkor egy novel tortenik.
Ugy is kibekultok.Pihenj amikor csak tudsz,tedd fel a labadat.A dereked moge egy parnat es lazits.Vagy ruccanjatok ki neha ha tudtok.
1 eves kisfiu anyukaja
Nagyon köszönöm a válaszokat! Pár dolog:
1. nem a terhességtől fáj a hátam, derekam, hanem mert reggel 9től fél 6ig tréningen ültem 2 napig egy olyan székben amiben nem lehet kényelmesen ülni...
2. a párom benn akar lenni a szülésnél, nem kényszerítem.
3. Call centeres vagyok, ha nem lennének kötél idegeim, nem dolgoznék ott 3 éve. Nem vagyok sírós, mindig is kemény csaj voltam (fociztam évekig), de kb 5 hete heti egyszer sajna becsúszik egy ilyen nap. Ha vki tökös csak terhesen is 40 héten át, akkor gratulálok neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!