Szerintetek túlreagálom?
Elozo vagyok.
Mindenkinek aki nem hisztizett es annak tartja a kerdezot,olvassatok el ezt es gondolkodjatok el rajta!!!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Te remenytelen eset vagy "kedves" utolso.
Es a kerdezo nem bantott meg senkit sem szerintem.A parjaval biztos nem ez volt az elso nezet elteres es biztos lesz is meg olyan is amikor epp a ferjnek van rossz kedve es abbol indul a vita.
Ennyi erovel senki ne bantson meg senkit de ez rad is vonatkozik!!!
Kedves Reménytelenke! :-)
Fejezzük be a vitát, nem tudunk Téged meggyőzni, azt veszem észre, hogy Te vagy itt a leghisztisebb köztünk, pedig nem is vagy terhes, ha jól emlékszem. :-DDD
csúnya kislány!
Inkább szorítsatok nekem, hogy könnyű szülésem legyen, mert ha nem, akkor nagyon hisztike leszek szerintem, és mindenkit megbántok majd a szülőszobán, pedig hát ez természetes folymat, nem igaz??? Nem is tudom hogy gondolják a terhesek, hogy nyüszíteni mernek a vajúdás alatt, hisz azért vagyunk emberek, hogy uralkodjunk magunkon. .-DDD
Csövimanó mindenkinek!
a 37 hetes
Oksa, akkor térjünk vissza a témára, ha már szültél! :-)
szió
Megnyugtatásul: nem ő az egyetlen, csak a többiek már belefáradtak abba, ahogy próbáljátok megmagyarázni a dolgokat.
Ráklikkeltem a linkre, azt hittem, valami tudományos magyarázat lesz, de ettől a linktől csak meggyőzhette volna magát a kismama, hogy bizony túlreagálja. Az oda beirók is beismerik, hogy terhesen túlreagáltak dolgokat és most meg már röhögnek önmagukon. Én igy látom.
De a kedves kitartó válaszolóval szemben azt is látom, hogy ide tök felesleges bármit is irni, aki nem ért egyet a kérdezővel, az mindneki hülye bunkó.
Csak tudjátok, akkor ezért nem kell kérdést kiirni, ha igazából nem vagy kiváncsi mások véleményére, csak egyetértést szeretnél hallani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!