Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek túlreagálom?

Tóth Bernadett2 kérdése:

Szerintetek túlreagálom?

Figyelt kérdés
Ma összekaptam a párommal. 13+4 hetes vagyok. Vmi kis dolgon kaptunk össze, és a végén már oda lyukadtunk ki h nem érti mért vagyok ilyen hisztis, ez nem betegség. Tudom h nem az de ma sz@r napom volt, fej-,láb-,hátfájás... Leesett a vércukrom és hasomló finomságok... Még dolgozok, csinálom a jogsit, félek a jövő miatt hogy hogy lesz. Ráadásul még nem élünk együtt mert ő Spanyolországban lakik, 1 hónap múlva megyek én is, csak itthon intézem a dolgokat (OEP,doki,védőnő,jogsi). Kicsit néha ez így sok, mért nem érti meg hogy nem bírom idegekkel úgy mint a pocakos időszak előtt??
2010. júl. 27. 21:13
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:

Elozo vagyok.

Mindenkinek aki nem hisztizett es annak tartja a kerdezot,olvassatok el ezt es gondolkodjatok el rajta!!!

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2010. júl. 28. 19:39
 22/43 anonim ***** válasza:
illetve az 1 eves kisfiu anyukaja vagyok.
2010. júl. 28. 19:40
 23/43 anonim ***** válasza:
Hát akit belinkeltél az már szinte szánalmas. Továbbra is azt mondom legyen hisztis stb felőlem de nincs joga mást megbántani akármilyen terhes vagy bármi más...
2010. júl. 28. 19:45
 24/43 anonim ***** válasza:

Te remenytelen eset vagy "kedves" utolso.

Es a kerdezo nem bantott meg senkit sem szerintem.A parjaval biztos nem ez volt az elso nezet elteres es biztos lesz is meg olyan is amikor epp a ferjnek van rossz kedve es abbol indul a vita.

Ennyi erovel senki ne bantson meg senkit de ez rad is vonatkozik!!!

2010. júl. 28. 19:52
 25/43 A kérdező kommentje:
Nem bántottam meg, nem mondtam csúnyákat, nem küldtem el melegebb éghajlatra... Csak vitáztunk, amit már a terhesség előtt is csináltunk, csak most én ezen jobban kiborulok. Csak kellett egy kis együtt érzés a többi kismamától, szerintem ezért is van ez az oldal. De szerintem túl is beszéltük, nincs több már ebben a témában. Egyébként délelőtt már szent volt a béke.
2010. júl. 28. 19:54
 26/43 anonim ***** válasza:
0%
Nem a kérdezőre értettem hanem általánosságban. Azért mégis mit tegyek? Sajnáljam az anyukát aki sír mert nem tud kibotani egy rudit? Ez extra szánalom... xD
2010. júl. 28. 19:58
 27/43 anonim ***** válasza:
69%

Kedves Reménytelenke! :-)

Fejezzük be a vitát, nem tudunk Téged meggyőzni, azt veszem észre, hogy Te vagy itt a leghisztisebb köztünk, pedig nem is vagy terhes, ha jól emlékszem. :-DDD

csúnya kislány!

Inkább szorítsatok nekem, hogy könnyű szülésem legyen, mert ha nem, akkor nagyon hisztike leszek szerintem, és mindenkit megbántok majd a szülőszobán, pedig hát ez természetes folymat, nem igaz??? Nem is tudom hogy gondolják a terhesek, hogy nyüszíteni mernek a vajúdás alatt, hisz azért vagyunk emberek, hogy uralkodjunk magunkon. .-DDD

Csövimanó mindenkinek!

a 37 hetes

2010. júl. 28. 21:10
 28/43 anonim ***** válasza:
Nem hisztizek hanem röhögök rajtatok. Szerintem ha rosszul áll egy hajszálad akkor kezdj el csapkodni és sikítozni! :P Nem tudom, miért és miről is kéne meggyőzni engem? Hogy ennek van valami értelme? Mert az nem igaz tehát tök felesleges kínlódni... Igen emberek vagyunk és még egy állat is tud magán uralkodni ha szépen nevelik. :)
2010. júl. 28. 21:17
 29/43 anonim ***** válasza:
69%

Oksa, akkor térjünk vissza a témára, ha már szültél! :-)

szió

2010. júl. 28. 21:22
 30/43 anonim ***** válasza:
46%

Megnyugtatásul: nem ő az egyetlen, csak a többiek már belefáradtak abba, ahogy próbáljátok megmagyarázni a dolgokat.

Ráklikkeltem a linkre, azt hittem, valami tudományos magyarázat lesz, de ettől a linktől csak meggyőzhette volna magát a kismama, hogy bizony túlreagálja. Az oda beirók is beismerik, hogy terhesen túlreagáltak dolgokat és most meg már röhögnek önmagukon. Én igy látom.

De a kedves kitartó válaszolóval szemben azt is látom, hogy ide tök felesleges bármit is irni, aki nem ért egyet a kérdezővel, az mindneki hülye bunkó.

Csak tudjátok, akkor ezért nem kell kérdést kiirni, ha igazából nem vagy kiváncsi mások véleményére, csak egyetértést szeretnél hallani...

2010. júl. 28. 21:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!