Pozitiv teszt után nagy öröm, aztán egy millió kérdés?
Hát elég különös de most szinte semmi tünetem nincs. Talán annyi hogy jókat alszok este és néha rámjön az álmosság napközben. A múlt héten volt puffadás, szurkált a hasam néha. De ezek teljesen elmúltak a hét elején.
Elvileg normális, néha elmúlik, néha visszajön.
Hát a hányingertől nagyon félek. De nem mindenkinek van, valamint valakinek a 8.heten kezdődik...
volt nekem is olyan, hogy egy reggel emelyegtem, de nem volt konkrét hányinger. A darált hús sütése közben voltam rosszul. Annak nem bírom a szagát... meg néha mosogatas közben elkap, hogy nem tetszik az illata valaminek. a nagy fazekak, vagy húslevest edény.
A hasfajas ma nekem is visszatért. Most két napig nem fajt egyáltalán! De ma reggeltől ismét szurkál a méhem táján.
Igazi hullámvasút 😀 kivancsi vagyok milyen tünetek lesznek még.
Nekem ami fura a mellérzélenység. Az szinte mindenkinek van, de nekem egyáltalán nincs.
Betti
Nekem az is megvan,kicsit aggódom az időnkénti fájások miatt😥
Judit
Szia! Nekem ez a könyv nagyon sokat segített az elején. Minden pici fájdalomkor, kérdéskor ezt forgattam.
Nekem a középső kiadás van meg. :)
A hasfajas normális. Tágul a méh. Egy barátnőm most 12 hetes, neki is fajt a hasa időnként. Volt amikor akkorát szúrt a méhébe, hogy megijedt. Sok minden természetes ilyenkor.
Nekem most úgy faj a hasam, mintha a hugyholyagom fájna. De a méhem lesz az.
Betti
Az lehet h természetes,de attól még kicsit félek,de nagyon remélem h minden rendben lesz,és boldog kismamák leszünk😊ma megyek vitamint venni
Judit!!!
Én itt vagyok 😊 hát én is belecsaptam a lecsóba. Reggeli émelygés már van, néha este is van egy kis hányinger, gyomorégés.
Amugy minden oké, faradekony lettem nagyon az elmúlt napokban. Úgyhogy végzi a kicsi a dolgát 😊
Te h vagy?
Betti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!