Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pozitiv teszt után nagy öröm,...

Pozitiv teszt után nagy öröm, aztán egy millió kérdés?

Figyelt kérdés
Olyan kismamákat kérések akik szintén első trimeszterben vannak,mit szabad ilyenkor és mit nem

2020. febr. 12. 09:57
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Hát elég különös de most szinte semmi tünetem nincs. Talán annyi hogy jókat alszok este és néha rámjön az álmosság napközben. A múlt héten volt puffadás, szurkált a hasam néha. De ezek teljesen elmúltak a hét elején.

Elvileg normális, néha elmúlik, néha visszajön.

2020. febr. 13. 08:14
 22/35 anonim ***** válasza:
Első trimeszterben vagyok a második babával. Kérdezz nyugodtan 😍
2020. febr. 13. 09:16
 23/35 A kérdező kommentje:
Betti jó neked,nekem tegnap kezdődött igazán a megjön érzés,enyhe hasfájás,reggeli szédülés és hányinger.Utolsó szerinted normális ez a hasfájás, hol fáj hol nem,szerencsére nem erősen de azért érzem.
2020. febr. 13. 11:42
 24/35 anonim ***** válasza:

Hát a hányingertől nagyon félek. De nem mindenkinek van, valamint valakinek a 8.heten kezdődik...

volt nekem is olyan, hogy egy reggel emelyegtem, de nem volt konkrét hányinger. A darált hús sütése közben voltam rosszul. Annak nem bírom a szagát... meg néha mosogatas közben elkap, hogy nem tetszik az illata valaminek. a nagy fazekak, vagy húslevest edény.

A hasfajas ma nekem is visszatért. Most két napig nem fajt egyáltalán! De ma reggeltől ismét szurkál a méhem táján.

Igazi hullámvasút 😀 kivancsi vagyok milyen tünetek lesznek még.

Nekem ami fura a mellérzélenység. Az szinte mindenkinek van, de nekem egyáltalán nincs.

Betti

2020. febr. 13. 12:08
 25/35 A kérdező kommentje:

Nekem az is megvan,kicsit aggódom az időnkénti fájások miatt😥

Judit

2020. febr. 13. 16:33
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekem ez a könyv nagyon sokat segített az elején. Minden pici fájdalomkor, kérdéskor ezt forgattam.

[link]

Nekem a középső kiadás van meg. :)

2020. febr. 13. 16:47
 27/35 anonim ***** válasza:

A hasfajas normális. Tágul a méh. Egy barátnőm most 12 hetes, neki is fajt a hasa időnként. Volt amikor akkorát szúrt a méhébe, hogy megijedt. Sok minden természetes ilyenkor.

Nekem most úgy faj a hasam, mintha a hugyholyagom fájna. De a méhem lesz az.

Betti

2020. febr. 13. 20:56
 28/35 A kérdező kommentje:

Az lehet h természetes,de attól még kicsit félek,de nagyon remélem h minden rendben lesz,és boldog kismamák leszünk😊ma megyek vitamint venni

Judit!!!

2020. febr. 14. 08:00
 29/35 A kérdező kommentje:
Sziasztok van itt még valaki??Hogy vagytok?
2020. febr. 15. 19:27
 30/35 anonim ***** válasza:

Én itt vagyok 😊 hát én is belecsaptam a lecsóba. Reggeli émelygés már van, néha este is van egy kis hányinger, gyomorégés.

Amugy minden oké, faradekony lettem nagyon az elmúlt napokban. Úgyhogy végzi a kicsi a dolgát 😊

Te h vagy?

Betti

2020. febr. 16. 19:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!