Tudom, ilyen kérdés millió egy van, de nekem is ilyen gondom támadt, szóval, lehet-e a barátnőm terhes?
Mostmár tudom, felelőtlenség volt, de április elsején, másodikán és tizedikén óvszer nélkül voltam együtt a barátnőmmel és megszakításos módszerrel védekeztünk, bár egyetlen egyszer sem élveztem el. A barátnőm ciklusában a következő napokon szeretkeztünk:. 18-19-26
Ezek után másfél hetet késett a menstruációja. Még az előtti nap, hogy végre megérkezett volna neki, két extraérzékeny tesztet is csinált,(napközben) mindkettő negatív lett, majd bő vérzéssel megérkezett. A menstruációt követő reggelen is csinált egy tesztet, negatív eredménnyel.
Azóta elvileg nem jelentkeznek terhességi tünetek.
Csupán az iránt érdeklődnék, hogy még ezek után is van-e esélye a terhességnek? És ha igen, akkor ez hogyan észlelhető? Nem állunk készen a gyermek vállalásra! Válaszaitokat előre is köszönöm!
És kérlek benneteket, hogy az ilyen olyan trollkodási kényszereteket ne itt éljétek ki! Bár, ez a kérésem felesleges, úgyhiszem. Számomra viszont ez elég nagy trauma...
Trauma egyszeri véletlen baleset. 3x tudatosan baromságot csinálni nem trauma, hanem mentális probléma.
Nem lett terhes, de nem rajtatok múlt.
Sok ertelme nincs ennek a töcskölésnek ha el sem elvezel.
Amugy nem hinnem hogy terhes a kisasszony! Még,,, most....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!