Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudom, ilyen kérdés millió...

Tudom, ilyen kérdés millió egy van, de nekem is ilyen gondom támadt, szóval, lehet-e a barátnőm terhes?

Figyelt kérdés

Mostmár tudom, felelőtlenség volt, de április elsején, másodikán és tizedikén óvszer nélkül voltam együtt a barátnőmmel és megszakításos módszerrel védekeztünk, bár egyetlen egyszer sem élveztem el. A barátnőm ciklusában a következő napokon szeretkeztünk:. 18-19-26

Ezek után másfél hetet késett a menstruációja. Még az előtti nap, hogy végre megérkezett volna neki, két extraérzékeny tesztet is csinált,(napközben) mindkettő negatív lett, majd bő vérzéssel megérkezett. A menstruációt követő reggelen is csinált egy tesztet, negatív eredménnyel.

Azóta elvileg nem jelentkeznek terhességi tünetek.

Csupán az iránt érdeklődnék, hogy még ezek után is van-e esélye a terhességnek? És ha igen, akkor ez hogyan észlelhető? Nem állunk készen a gyermek vállalásra! Válaszaitokat előre is köszönöm!

És kérlek benneteket, hogy az ilyen olyan trollkodási kényszereteket ne itt éljétek ki! Bár, ez a kérésem felesleges, úgyhiszem. Számomra viszont ez elég nagy trauma...

2018. máj. 1. 19:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Trauma egyszeri véletlen baleset. 3x tudatosan baromságot csinálni nem trauma, hanem mentális probléma.

Nem lett terhes, de nem rajtatok múlt.

2018. máj. 1. 19:18
 2/5 anonim ***** válasza:
97%
Nem terhes, de hamarosan az lesz, mert megnyugszol, hogy semmi gond nem történt és következő alkalommal is gumi nélkül fogod tolni.
2018. máj. 1. 19:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem nem lehet terhes , de ha ugy idegenkedett mint te , biztos a stressztől késett , legközelebb védekezzenek
2018. máj. 1. 20:07
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Sok ertelme nincs ennek a töcskölésnek ha el sem elvezel.

Amugy nem hinnem hogy terhes a kisasszony! Még,,, most....

2018. máj. 1. 23:02
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Meddig tartana felhuzni egy nyamvadt gumit??????
2018. máj. 1. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!